Boost je blog:

Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

boost je blog geld verdienen met je blog
ebook geld verdienen met je blog

Boost je Blog – Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

E-book

Wist je dat je met een blog (lifestyleblog, familyblog, beautyblog, travelblog, etc.) heel goed een leuk inkomen kan verdienen? Als je weet HOE dan zal het je maanden en jaren aan zelf “aanmodderen” besparen.

 

√ besteed je nu veel tijd aan je blog, waardoor het bijna geen hobby meer genoemd kan worden?

√ levert het niks op of niet genoeg naar je zin?

√ vraag je je af of er niet meer uit te halen valt?

√ ben je stiekem best ambitieus als het om je blog gaat?

√ zou je willen dat je blog geen geld kost maar geld oplevert?

Lol hebben in iets wat je doet, is heel belangrijk. Zonder de lol kan je net zo goed stoppen met je blog. Het is namelijk hard werken voor in eerste instantie weinig en zonder lol ga jij het niet volhouden.

Maar de aanhouder wint, zeg ik altijd. Je kan met bloggen een volwaardig inkomen verdienen. En dat is echt niet alleen voor de happy few of de blogs die honderdduizenden bezoekers per maand hebben.

In mijn e-book: Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog, vertel ik je op welke manieren je geld kunt gaan verdienen met je blog. Ik neem met jou alle mogelijkheden door en geef je de insidertips die ik zelf 5 jaar geleden graag had willen weten toen ik net startte. Ook leg ik uit hoe je een tarief berekent.

Natuurlijk duurde het bij mij daardoor zeker 2 jaar langer, omdat ik niemand had die de échte ins en outs met me wilde delen. Jij hoeft niet zo lang te wachten. Voor slechts 12,39 neem jij een head start en ga je binnen no-time leuke samenwerkingen binnenhalen en geld verdienen met je blog.

Kan je ook niet wachten?

over Esmée organisator Blogger by Nature event

 

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 11 jaar ondernemer, waarvan 6 jaar fulltime
  • heb 6 jaar een succesvol blog met website4mama.nl
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied

 

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan. 

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

Het e-book: Boost je blog – hoe ook jij geld kan verdienen met je blog is een heel laagdrempelige en betaalbare manier om een sprong voorwaarts te maken met je blog en het aangaan van betaalde samenwerkingen.

Je ontvangt mijn ins en outs. Alles wat ik vooral in die eerste jaren na de start van mijn blog hebt moeten leren, ontvang jij in dit e-book. Ook de namen en de links naar goede samenwerkingspartners deel ik in het e-book. Dat scheelt je zo een paar jaar aan “aanmodderen”. 

geld verdienen met je blog doe je zo