Boost je blog:

Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

boost je blog geld verdienen met je blog
ebook geld verdienen met je blog

Boost je Blog – Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

E-book

Wist je dat je met een blog (lifestyleblog, familyblog, beautyblog, travelblog, etc.) heel goed een leuk inkomen kan verdienen? Als je weet HOE dan zal het je maanden en jaren aan zelf “aanmodderen” besparen.

 

√ besteed je nu veel tijd aan je blog, waardoor het bijna geen hobby meer genoemd kan worden?

√ levert het niks op of niet genoeg naar je zin?

√ vraag je je af of er niet meer uit te halen valt?

√ ben je stiekem best ambitieus als het om je blog gaat?

√ zou je willen dat je blog geen geld kost maar geld oplevert?

Lol hebben in iets wat je doet, is heel belangrijk. Zonder de lol kan je net zo goed stoppen met je blog. Het is namelijk hard werken voor in eerste instantie weinig en zonder lol ga jij het niet volhouden.

Maar de aanhouder wint, zeg ik altijd. Je kan met bloggen een volwaardig inkomen verdienen. En dat is echt niet alleen voor de happy few of de blogs die honderdduizenden bezoekers per maand hebben.

In mijn e-book: Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog, vertel ik je op welke manieren je geld kunt gaan verdienen met je blog. Ik neem met jou alle mogelijkheden door en geef je de insidertips die ik zelf 5 jaar geleden graag had willen weten toen ik net startte. Ook leg ik uit hoe je een tarief berekent.

Natuurlijk duurde het bij mij daardoor zeker 2 jaar langer, omdat ik niemand had die de échte ins en outs met me wilde delen. Jij hoeft niet zo lang te wachten. Voor slechts 12,39 neem jij een head start en ga je binnen no-time leuke samenwerkingen binnenhalen en geld verdienen met je blog.

Kan je ook niet wachten?

Esmée Branbergen Blogger by Nature

Wie ik ben?

Mijn naam is Esmée Branbergen en ik ben 10 jaar online ondernemer waarvan de laatste 5 jaar fulltime. Ik blog sinds 2015 op website4mama.nl en ongeveertig.nl en in 2017 startte ik Blogger by Nature.

Met Blogger by Nature help ik jou bij de groei van je blog en van je business: door het organiseren van events, het uitzoeken van de juiste trainingen en bevlogen trainers en door jou te voorzien van goede informatie, waar je wat aan hebt. Zodat jij kan groeien met je blog en bedrijf.

Het e-book: Boost je blog – hoe ook jij geld kan verdienen met je blog is een heel laagdrempelige en betaalbare manier om een sprong voorwaarts te maken met je blog en het aangaan van betaalde samenwerkingen.

Je ontvangt mijn ins en outs. Alles wat ik vooral in die eerste jaren na de start van mijn blog hebt moeten leren, ontvang jij in dit e-book. Ook de namen en de links naar goede samenwerkingspartners deel ik in het e-book. Dat scheelt je zo een paar jaar aan “aanmodderen”. 

geld verdienen met je blog doe je zo