Live workshop

Zoekwoordenonderzoek & SEO

Stop met aanmodderen en ga vanaf nu gefundeerd aan de slag met je vindbaarheid!

Wil jij ook je website en blog naar een hoger level tillen en meer bezoekers trekken via zoekmachines? Zet dan zaterdagmiddag 23 maart 2024 in je agenda!

Hoger ranken in Google = meer bezoekers = meer omzet

Zaterdagmiddag 23 maart 2024 wordt de workshop georganiseerd: Zoekwoordenonderzoek en SEO. En een workshop betekent niet heel saai urenlang luisteren naar heel veel informatie, maar juist ZELF DOEN! Dat houdt in: laptop mee en mouwen opgestroopt én gegarandeerd met een bak info en kennis weer naar huis, zodat jij voortaan je webpagina’s en blogs hoger laat scoren in Google.

Locatie: Loft Studio Delft (Schieweg 15)

Wanneer: 23 maart 2024 van 13.00 – 17.00 uur

Dit is voor jou als:

Z

Je blogt of een website hebt, maar meer bezoekers wilt

Z

Je wilt leren hoe je zelf een goed zoekwoordenonderzoek doet

Z

Je wilt weten welke zoekwoorden voor jouw blog en onderneming belangrijk zijn

Z

Je wilt weten aan welke “knoppen je moet draaien” om je blogs de beste kans van slagen te geven

Z

Je toe bent aan de volgende stap als het gaat om SEO en echt wilt leren hoe je kan sturen op data

Z

Je dit wilt leren van de besten uit de branche

q

Met alle ruimte om onderling te netwerken

q

Volledig verzorgde middag (koffie/thee/water/limonade en lekkere snacks)

groepsprogramma level up voor ervaren bloggers

SEO is echt geen rocket science. Ook jij kan het!

Zoekwoordenonderzoek

Niet alleen krijg je uitleg over de verschillende tools en belangrijke data waarmee je kunt werken om je zoekwoordenonderzoek uit te voeren, maar ook ga je onder leiding van Gerdine voor jouw specifieke blog en website de juiste zoekwoorden vinden.

Trainers: Gerdine Letov + Esmée Branbergen

SEO

Daarna duiken we diep in de cijfers van Google Search Console. Wat betekenen de cijfers, welke conclusies kan je eruit trekken en hoe kan je je blogs en webpagina’s zo optimaliseren, dat deze op meer zoektermen gaan ranken en dat de zoektermen waarop je al rankt hoger gaan scoren.

Trainers: Linda van Aken + Esmée Branbergen

De trainers:

Gerdine Letov zoekwoordenonderzoek

Gerdine Letov van Left Write werkte 11+ jaar voor grote bedrijven zoals Tele2, toen ze besloot om verder te gaan als freelance SEO-copywriter. Nu zet ze al haar kennis in voor vrouwelijke ondernemers zoals jij. Volgens Gerdine is er niets technisch of afstandelijks aan SEO. Het draait allemaal om verbinding, inlevingsvermogen en van waarde zijn. Op 23 maart neemt zij het eerste deel van de dag – over zoekwoordenonderzoek doen – voor haar rekening.

Linda van Aken heeft met ongeveer 500.000 bezoekers per maand een van Nederlands grootste zelfstandige mamablogs: mamaliefde.nl. Ze heeft een heel analytisch brein en vindt het heerlijk om cijfers uit te pluizen en op cijfers te sturen. Linda en ik hebben al een jarenlange samenwerking achter de rug bij zowel het Blogger by Nature event waar zij trainingen gaf, als het gezamenlijke project: Het Level-up groepsprogramma voor ervaren bloggers. Dat Linda het SEO deel van de middag voor haar rekening neemt en met ons in Google Search Console duikt, is dan ook meer dan logisch.

Mastermind sessie tijdens blogger by nature event

En natuurlijk loop ik ook rond: Esmée Branbergen. Ik ben sinds 2015 fulltime blogger en sinds 2017 is het mijn missie om bloggers en andere online ondernemers van kennis te voorzien waarmee ze hun blog en business kunnen opschalen. Zoekmachine-optimalisatie is een van de knoppen binnen de marketingmix waaraan je kunt draaien om dat te bewerkstelligen. Ik ga je tijdens de workshops helpen met je vragen en opdrachten. En ondertussen zorg ik ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

De middag is geheel verzorgd met koffie/thee/water/limonade en lekkere snacks.

Je zal niets te kort komen.

De prijs voor deze dag waarin je de basis legt voor je online succes in 2024:

99,-

Heb je een vraag over deze live middag, check dan even of je vraag hier beneden beantwoord wordt. Mij mailen mag ook altijd: esmee@bloggerbynature.nl

Ik twijfel over het niveau van de workshop of van mijzelf, wat moet ik doen?

Twijfel je of deze workshop iets voor jou is? Ben je bang dat het te hoog gegrepen of juist te makkelijk voor je zal zijn? Neem voor de zekerheid dan even contact met mij op: esmee@bloggerbynature.nl. In principe moet het voor iedereen te volgen zijn. De enige voorwaarde is wel, dat je content hebt staan én blogs of webpagina’s hebt die geïndexeerd zijn door Google.

Leer ik ook hoe ik mijn teksten SEO proof schrijf?

Nee, daar is deze middag niet geschikt voor. Tijdens deze workshop leer je welke zoektermen voor jou en jouw business of blog geschikt zijn om te gebruiken én hoe je bestaande content kan optimaliseren, zodat ze nóg meer bezoekers gaan trekken via Google. Hoe je je blogs SEO proof schrijft, leer je via mijn online training: SEO voor bloggers

Is de locatie goed bereikbaar met de auto of OV?

De locatie is: Loft Studio Delft aan de Schieweg nr. 15. Dat is heel dichtbij de snelweg en 10 minuutjes lopen vanaf station Delft Campus. Parkeren is gratis voor de deur

Wat gebeurt er als ik last-minute moet afzeggen?

Als je last-minute moet afzeggen, dan zou dat natuurlijk heel jammer zijn en mag iemand anders in jouw plaats komen. Geld teruggeven doen we niet. De locatie is betaald en we houden dan rekening met je komst.