De Content Community

Samen zorgen we voor meer bezoekers en meer omzet

Je ben je blog niet gestart om het door nieuwe updates van Google steeds verder te zien aftakelen. Blogs die al jaren elke dag een flink aantal bezoekers trekken, doen dat opeens niet meer. En doordat je minder bezoekers trekt, dalen ook je inkomsten. Je zit met je handen in het haar. Maar weet: je bent niet alleen.

En in dit geval sta je niet alleen samen sterker, maar vinden we ook gezamenlijk het antwoord op vele vragen die nu en in de toekomst gaan spelen.

En opgeven is geen optie. Toch?

Word lid van De Content Community! Want samen sta je sterker

De Content Community: binnen no-time antwoord op AL jouw vragen

Loopt je WordPress vast, wil je meer inkomsten via affiliate marketing of betaalde opdrachten, opeens een claim aan je broek vanwege een onrechtmatig gebruikte afbeelding, op zoek naar backlinks, heb je vragen over je SEO of hoe je Pinterest nog effectiever inzet? Of misschien wil je niet meer afhankelijk zijn van je blog als inkomstenbron en zoek je naar manieren om daarnaast een onderneming te starten.

Alles wat je tegenkomt tijdens het runnen van je blog en onderneming kan je kwijt in de community.

En er is altijd wel iemand online die het antwoord heeft op jouw dringende vraag, zodat je daarna weer door kunt.

 

Met bloggers van enkele duizenden tot honderdduizenden bezoekers per maand zit er enorm veel kennis in de Content Community, die belangeloos wordt gedeeld!

workshop De Content Community

Wil je dit?

Meer omzet en leuke samenwerkingen

Meer bezoekers naar je blog

Sparren en brainstormen met andere bloggers

Leren hoe je succesvol onderneemt

Naast je blog een succesvol bedrijf bouwen

Een community die jou écht verder helpt

Leden in De Content Community op dit moment

We hebben al honderden vragen over o.a. SEO, bloggen, ondernemen, social media, WordPress en affiliate marketing beantwoord en elkaar aan meer groei en business geholpen. Dat doen we ook voor jou!

De Content Community is een jaar lang:

Elke maand een online mastermind, zodat je daarna geïnspireerd meer impact kunt maken met je blog

Elke maand een masterclass van een expert (met opname) gericht op succesvol ondernemen, meer bezoekers en meer inkomen

Wekelijkse mails met waardevolle marketingtips die je business laten groeien

Een actieve en betrokken community voor het delen van je vragen, successen en struggels: 24/7 staan we voor je klaar

Flinke kortingen op live workshops, events en workations die oplopen tot honderden euro's

Dit kan de Content Community voor jou betekenen:

24/7 ondersteuning bij al jouw blog- en ondernemersvragen en dilemma's

Een kennisbuffet waar jij van kan pakken wat je op dat moment nodig hebt. Je hebt geen dure trainingen meer nodig

Een netwerk met bloggers zoals jijzelf dat elkaar groei en vooruitgang gunt

Jouw denktank als je van je blog een business wilt maken

Live workshops om jouw blog nog harder te laten groeien

Je hoeft het niet alleen te doen! Wij staan voor je klaar om met je mee te denken, je vragen te beantwoorden en mee te leven als het even niet lekker gaat.

Exclusief ledenvoordeel:

💥Als lid van De Content Community heb je als eerste toegang tot live workshops, masterminds, workations en (netwerk)bijeenkomsten. Je kan je deelnemen met flinke kortingen, die kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar!

🚀Dit is jouw kans om je blog en je kennis naar een volgend niveau te tillen.

community voor bloggers en online ondernemers

💻Breid je kennis uit met online masterclasses

Door de maandelijkse masterclasses word je geïnspireerd om aan de slag te gaan met een deel van jouw online marketing. De ene keer is dat door een expert op het gebied van SEO, de andere keer op het gebied van Pinterest en de keer daarop over hoe je je op een authentieke manier presenteert op video. Interesse in een onderwerp? Jij vraagt en ik zorg voor de juiste expert voor deze masterclass. Alle masterclasses worden opgenomen en zijn door jou binnen de duur van je lidmaatschap na te kijken.

r

Jouw kennisbuffet: je pakt wat je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt

💥Ontdek de kracht van Masterminden

Met zoveel kennis en ervaring in een community is er altijd iemand die met je meedenkt en ideeën aanreikt waar je zelf niet zo snel aan gedacht had. Door de maandelijkse mastermind krijgt jouw blog en business een enorme boost. Dat is de kracht van masterminden. Heb je tussendoor behoefte aan een brainstorm, dan is daar alle ruimte voor in de community app.

r

Twee weten meer dan 1 en 20 meer dan 2

📩Wekelijks een waardevolle tip in je mailbox

Bij De Content Community draait alles om groei en vooruitgang. Daarom stuur ik jou via de mail wekelijks een waardevolle tip, zodat je daar die week mee aan de slag kunt. Of je nu op zoek bent naar slimme strategieën om je bereik te vergroten, technieken om boeiende content te creëren of tips om hoger te scoren in Google.

r

Na een jaar een compleet naslagwerk met kennis

📲Stel al je vragen en deel je struggels en successen in de community app

De community staat 24/7 tot jouw beschikking voor al jouw vragen via de community-app. Er zit zoveel kennis in de community dat al jouw vragen binnen dezelfde dag nog beantwoord worden. Hoe waardevol is dat! Elke 2 weken houden we een co-working ochtend, waar je vrijblijvend aan kunt schuiven. Dan hebben we even een “gesprekje bij het koffiezetapparaat” en daarna gaan we gefocust aan de slag. De community is via een app op je mobiel en laptop te downloaden én via je browser te benaderen. Dit is jouw virtuele thuisbasis waar je altijd terecht kunt voor ondersteuning. En heb je behoefte aan een 1 op 1, een accountability groep of live feedback op jouw probleem? Alles mag en alles kan.

r

Je bent niet de enige die met vragen rondloopt over de Google updates, je website, e-mail marketing, SEO, social media, hoe je meer geld kunt verdienen met je blog en een business ernaast kunt bouwen. Anderen uit de community zullen je adviseren en oplossingen aandragen voor jouw probleem.

workshop De Content Community

Het kost je gewoonweg geld als je niet oplost waar je NU tegenaan loopt!

Voor slechts 19,- per maand krijg je een jaar lang alle nodige kennis én jouw 24/7 vraagbaak aangeboden om zonder belemmeringen te groeien met je blog en je onderneming. Betaal je liever voor een heel jaar ineens, dan krijg je 1 maand korting en betaal je 209,-.

!! Blijf je na een jaar lid, dan betaal je nooit meer dan het bedrag waarvoor je ingestapt bent!!
De deuren van de community zijn momenteel gesloten. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst en ontvang als eerste bericht als de deuren weer open gaan + krijg een fijne bonus!

dit veld niet invullen s.v.p.

Dit zeggen de leden:

foto kinderboekenjuf

Joyce | Mamsatwork.nl

“Sinds een paar maanden ben ik lid van de Content Community van Esmée. Ik heb even getwijfeld of het iets voor mij was, want na 13 jaar ervaring weet ik al het nodige af van bloggen en ondernemen. Maar zelfs dan is het een aanrader. De community zit vol enthousiaste deelnemers die graag willen leren, willen sparren met elkaar en elkaar de wereld gunnen. Een verademing. En een no brainer als je kijkt naar de prijs en wat je ervoor krijgt! Los van de community zijn ook de masterclasses lekker uitgebreid. Dus vraag jij je af of het wat voor je kan betekenen? Think again en investeer in jezelf met extra kennis en een netwerk vol gelijkgestemden.”
Saskia Denkers testimonial blogger

Linda | Mamaliefde.nl

“Nog voordat de Content Community officieel van start ging, was ik al blij dat ik lid was geworden. Als zelfstandige mis je soms het kunnen overleggen met collega’s als je met een bepaalde vraag zit, of nieuwsgierig bent naar hoe anderen met een bepaalde situatie om zouden gaan. Dat kennis en ervaring gedeeld wordt, is helaas niet overal zo. Vaak zie je toch wel dat mensen daarin terughoudend zijn, dus heel fijn dat dat hier wel mogelijk is. Daarnaast organiseert Esmée regelmatig informatieve masterclasses, inspirerende masterminds en gezellige samenwerkochtenden die inspelen op actuele onderwerpen. Ook tijdens de masterminds kan je terecht met je vragen en heb je veel aan de input van anderen. Waardoor je je site naar een hoger level kan tillen.”
Blogger Patricia testimonial Content Community

Patricia | Twijfelmoeder.nl

“Wat en hoe ik online onderneem is voor velen in mijn omgeving toch een soort abracadabra. En dat is wel eens lastig. Zeker als Google weer een nieuwe update heeft uitgerold, die impact heeft op je resultaten. Maar ook als ze bij META weer eens gekke sprongen maken en er dus wat verandert bij Instagram of Facebook. Anderzijds loop je ook in het ondernemende stuk van het bloggen tegen vragen aan; waar vind je de juiste affiliate partijen, hoe zorg je voor een waardevolle samenwerking voor alle partijen en ga zo maar verder. Dankzij De Content Community van Esmée kan ik nu met collega’s discussiëren over deze zaken. En Esmée zorgt daarbij met haar masterclasses dat ook onze kennis up-to-date blijft. Ik ben als online ondernemer met meerdere blogs dan ook erg blij met dit initiatief van Esmée.”

Check hieronder even een korte video uitleg over de Community

⬇️

Dit zeggen de leden:

Saskia Denkers testimonial blogger

Angelique | Reorganized.nl

“Ik ben FluentCRM Consultant en gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen zoals e-mail marketing en online leeromgeving. Niet alleen leer ik heel veel van de masterclasses die gegeven worden, maar ik krijg ook veel energie van de masterminds. Altijd fijn om feedback te krijgen van andere ondernemers. Ook kan ik door mijn expertise anderen weer helpen. Het heeft me inmiddels al een fantastische klant opgeleverd, en heb ik al vele leuke (hulp)gesprekken gehad over e-mailmarketing. De Content Community heeft mij in alle opzichten al heel veel opgeleverd”.
Cindy blogger backpackfever.nl testimonial over de Content Community

Cindy | Backpackfever.nl

“Wat ik heel prettig vind aan de Content Community is dat ik er ineens heel veel sparring partners bij heb gekregen, die met mij mee kunnen denken over mijn blog, terwijl ik het hiervoor allemaal alleen deed. Extra waardevol vind ik het dat er naast de Discord community ook co-working en mastermind bijeenkomsten zijn. Ik heb daar heel veel waardevolle inspiratie voor onder meer mijn e-mail marketing uitgehaald”

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 15 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • help graag anderen met de groei van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland
  • heb een talent voor organiseren: van 2017 - 2023 organiseerde ik het eerste en enige jaarlijkse kennisevent voor bloggers: Het Blogger by Nature event
In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

Vragen? Check of je antwoord hieronder staat

Is De Content Community iets voor mij?

De Content Community is iets voor jou als:

  1. Je een vrouwelijke ondernemer of blogger bent
  2. Je een brede interesse hebt in online marketing en hierin wilt ontwikkelen
  3. Je wilt dat je online inspanningen klanten opleveren
  4. Je graag wilt sparren en brainstormen met gelijkgestemden
Ik heb bijna nooit tijd, is de community dan wel iets voor mij?
Een community valt of staat met de interactie tussen de leden en de bereidheid om in jezelf te investeren. En dan heb ik het dus ook over investeren qua tijd. Als jouw tijd vol zit met klanten, dan heb je de community niet nodig voor jouw groei. Als dat niet zo is, dan kan je jezelf afvragen of je wel het juiste doet.

De community app is 24/7 bereikbaar. Van de masterclasses wordt een opname gemaakt, die je kan terugkijken wanneer je wel tijd hebt. De masterminds, co-working ochtenden en de masterclasses zijn doordeweeks en overdag. De live bijeenkomsten kunnen in het weekend en doordeweeks plaatsvinden.

We hebben het je zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Welke masterclasses worden er gegeven?
Denk aan een masterclass SEO, Google Search Console, Google Analytics, Pinterest, Instagram, maar het kan ook zomaar zijn dat we een masterclass Human Design tussendoor gooien voor de nodige persoonlijke ontwikkeling. Laat je verrassen! Of check hier de agenda voor de komende maanden.

Er wordt een opname gemaakt van alle masterclasses en deze zijn gedurende de duur van je lidmaatschap na te kijken. En alle masterclasses die voor jouw lidmaatschap hebben plaatsgevonden, kan je voor een klein bedrag aankopen. Zo houden we het jaarlidmaatschap betaalbaar. Je pakt alleen dat wat je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt.

Ik heb nog nooit ge-mastermind: hoe gaat dat in z'n werk?
Masterminden doe je bij voorkeur in kleine groepjes. Als er tijdens de mastermind 25 leden aanwezig zijn, dan zal de groep opgesplitst worden in 5 groepen. Iedereen krijgt 10 minuten om de antwoorden te krijgen, waarvoor ze komt. Ik kom dan virtueel even bij elke groep aankloppen om te kijken of ik daar nog een bijdrage aan kan leveren.
Hoe merk je dat het een community is?
Via de community op Discord kan je al je vragen stellen over social media, SEO, affiliate marketing, ondernemen, WordPress, etc. etc. Je hebt vaak al binnen een paar minuten antwoord op je vraag, omdat het een heel actieve community is. Ook worden op Discord co-working ochtenden georganiseerd. Ben je zelf kennisondernemer, dan mag je hier bijvoorbeeld ook zelf een masterclass geven. Ik bied je de mogelijkheid, het platform en het netwerk, jij doet zelf de rest. We zijn er om elkaar te ondersteunen, om vragen te beantwoorden en gezamenlijk te werken aan groei.
Waar vinden de live workshops en dagen met ledenvoordeel plaats?
De live bijeenkomsten worden door het hele land gehouden. Soms is dit op uitnodiging van een bedrijf, soms is het een Instagrammable locatie en soms in een hutje op de hei. Qua organisatie proberen we altijd een locatie te vinden die zowel met de auto als met het ov goed bereikbaar is.
Wat gaan we precies doen tijdens zo'n live workshop?
Voordat je aan je jaarlidmaatschap begint, krijg je van mij een enquête formulier waarin je aan mag geven waar jouw behoefte ligt. Daar wordt serieus naar geluisterd.
De kosten voor een live workshop variëren tussen de 25 en 60 euro voor leden. Als lid betaal je vaak de helft minder dan niet-leden én heb je voorrang bij de kaartverkoop. Vol is namelijk ook echt vol.
Hoe zit het precies met de betaling?
Voor je lidmaatschap kan je kiezen uit een maandelijks bedrag van 19,- excl. btw of een jaarlijks bedrag van 209,-. Kies je voor een eenmalig jaarbedrag dan heb je 1 maand lidmaatschap gratis. De 19,- wordt automatisch geïncasseerd en je ontvangt een week voor de incassering een mail. Uiteraard ontvang je ook elke maand een factuur.

Een maand voordat je lidmaatschap afloopt, ontvang je een mail. Je kan er dan voor kiezen om het lidmaatschap te beëindigen. Wil je graag lid blijven, dan betaal je nooit meer dan het bedrag waarvoor je bent ingestapt.

Krijg ik coaching in De Content Community?
De Content Community is geen coachingtraject van een jaar. Wil je binnen een bepaald onderwerp meer verdieping of wil je door mij gecoached worden, dan kan je meedoen aan het Level-up! groepsprogramma of mijn 1 op 1 traject: Van Blog naar Business boeken. Een uurtje sparren kan ook altijd. Neem daarvoor even via esmee@bloggerbynature.nl contact met mij op. Het uurtje coaching kan je ook op voorhand met extra korting boeken bij het afrekenen van je jaarlidmaatschap.