Boost je business:

in 10 stappen naar meer klanten en omzet

boost je business in 10 stappen naar meer klanten en omzet ebook en werkboek
ebook voor online ondernemers

Boost je Business – In 10 stappen naar meer klanten en omzet

E-book + werkboek

Heb je een prachtige website, maar blijven je bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers maar converteren deze niet naar klanten en werkt je website dus niet als het verkoopkanon dat het zou moeten zijn? Je weet dat er veel meer in zit, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen? Wat frustrerend! Maar daar valt echt heel veel aan te doen.

Als je maar weet hoe.

In het 21 pagina’s tellende e-book: Boost je business – in 10 stappen naar meer klanten en omzet vertel ik je over de belangrijkste onderdelen van jouw online business en geef ik je veel tips & trics hoe je dingen aan kunt pakken en verbeteren.

Het e-book ontvang je samen met een werkboek met opdrachten waarmee je de theorie gelijk in praktijk brengt.

Bestel nu jouw exemplaar van het e-book inclusief het werkboek voor slechts €15,70.

over Esmée organisator Blogger by Nature event

 

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 11 jaar ondernemer, waarvan 6 jaar fulltime
  • heb 6 jaar een succesvol blog met website4mama.nl
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied

 

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan. 

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

Het e-book: Boost je business – in 10 stappen naar meer klanten en omzet is een heel laagdrempelige en betaalbare manier om de belangrijke aspecten van jouw website en online presence eens goed op de rit te zetten. Je kunt namelijk echt heel veel zelf als je dat wilt. 

Zou het niet fijn zijn als jouw website net als zoveel van je collega’s een geoliede verkopende machine wordt en dat je weet wanneer je op welke knoppen moet drukken en welke inspanningen moet verrichten om tot resultaten te komen?

Ook jij kan meer bezoekers trekken naar je website en hieruit meer klanten en omzet genereren! Bestel nu jouw exemplaar van mijn e-book en ik stuur je het samen met het werkboek direct toe.

online training voor online ondernemers