Ben jij blogger en/of influencer of werk je met hen samen dan heb je ook vrijwel dagelijks te maken met de regels rondom het maken van reclame op je blog en social media kanalen. Die regels staan opgetekend in de Regels van de Reclame Code. Een vrij juridisch stuk wat bij sommigen meer vragen opwerpt dan antwoorden geeft. Daarom geeft Naomi van der Louw, legal counsel van de firma DDMA daar een webinar over. Naomi heeft deze regels mede helpen opstellen en kan ons als geen ander vertellen hoe het nu precies zit.

Zij zou deze presentatie 6 september tijdens het Blogger by Nature event geven, maar is nu dus voor iedereen en dus ook voor jou beschikbaar tijdens dit webinar! Ben jij erbij?

Vanwege privé omstandigheden van Naomi zal het Webinar niet op 2 september plaatsvinden, maar op een latere nog te bepalen datum. Natuurlijk kun je jezelf nog steeds inschrijven. Je hoort dan t.z.t. wanneer het plaats zal vinden.

Gratis live webinar: De Reclame Code voor social media en influencer marketing

Door: Naomi van der Louw (DDMA) en Esmée Branbergen (Blogger by Nature)

Wanneer: nog te bepalen datum

Blogger by Nature

Door je aanmelding voor dit gratis webinar kom je automatisch op de maillijst te staan. Hiervan kan je jezelf altijd weer uitschrijven.

Ja, ik meld me aan

 

dit veld niet invullen s.v.p.