Training affiliate marketing door Mandy Schaaf

Home » Training affiliate marketing door Mandy Schaaf

Training affiliate marketing door Mandy Schaaf

Mandy Schaaf
Mandy SchaafTraining Affiliate Marketing - Linkpizza

Hi, ik ben Mandy Schaaf. Door mijn achtergrond als onder andere docent Nederlands en Rekenen en eigenaar van een sportschool heb ik in LinkPizza de ultieme mix gevonden van content, de juiste inzichten, commercie en een gezonde dosis doorpakken.

Affiliate marketing is een hele interessante markt die, in combinatie met content en influencers, nog veel interessanter en waardevoller wordt. Graag vertel ik daar meer over tijdens het derde Blogger By Nature Event. Wil je meer uit je website halen met affiliate marketing? Kom dan naar mijn training!

2018-10-14T09:29:59+00:00Trainingen|0 Comments

Leave A Comment