Training authentiek bloggen door Francesca van Berk

Home » Training authentiek bloggen door Francesca van Berk

Training authentiek bloggen door Francesca van Berk

Francesca van Berk
Francesca van BerkTraining authentiek bloggen

Francesca van Berk (39) is de oprichtster van de foodblog FrancescaKookt.nl, schrijft kookboeken, e-books en eetkalenders en geeft workshops en lezingen. Ook is ze mama van Jessey (7) en Zayne (1) en woont samen met haar partner in Zoetermeer.

Na 15 jaar gewerkt te hebben in de reclamewereld ontstond haar blog per ongeluk. Door interesse in de bloggerswereld en vooral om te ontdekken hoe het nou precies werkt, ging ze bloggen over koolhydraatarme recepten. Dat werd een succes en het bloggen werd haar passie én werk. Over koolhydraatarm eten schrijft ze allang niet meer, maar over genieten van eten wel.

Blogs en recepten die geïnspireerd zijn door alles wat ze in het dagelijks leven meemaakt en waar ze zelf van geniet. Past het niet bij haar, dan komt het ook niet online. Of het nou eigen content is of content die in samenwerking met merken wordt gemaakt. Van bloggen geniet ze nog elke dag, ook al is het inmiddels een bedrijf geworden met 350.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 100.000  volgers op social media. Over hoe je je authenticiteit niet verliest, maar wel oog blijft houden voor commerciële kansen zal ze uitgebreid vertellen tijdens het Blogger by Nature event.

2018-11-17T09:38:48+00:00Trainingen|0 Comments

Leave A Comment