WordPress Q&A

Home » WordPress Q&A

WordPress Q&A

Jos Klever
Jos KleverWordpress Q&A

“Na jarenlang een IT support functie te hebben vervuld voor enkele werkgevers, is Jos in 2015 gestart met Jos Klever Web Support. Daarbij richt hij zich op het onderhoud van WordPress websites en werkt zo samen met verschillende websitebouwers, maar ook rechtstreeks met losse klanten. Naast het dagelijks onderhoud bestaan zijn werkzaamheden o.a. uit websites verhuizen, opschonen achterstallig onderhoud, herstellen van gehackte sites en hosting.

Verder gaat er voor hem nog veel tijd zitten in het beheer van de Facebook groep Durftevragen over WordPress, waar hij samen met anderen al veel mensen hebben kunnen helpen met vragen of problemen m.b.t. WordPress. Een mooie manier om dagelijks te blijven leren en tegelijkertijd zijn eigen kennis weer te delen met de community.”

Caroline Geven
Caroline GevenWordpress Q&A

Caroline is software ontwikkelaar, schrijfster en regisseur. Ze beheert haar eigen blog, en werkt daarnaast vol overgave bij YOAST.

Jos & Caroline zullen je tijdens deze WordPress Q&A op weg helpen met je vragen over WordPress. Je kan enkele weken voordat het event begint je vragen/problemen al insturen zodat Jos en Caroline daar vooraf naar kunnen kijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de Q&A zelf ook live mee te kijken naar je probleem/vraag.

2018-10-14T09:32:16+00:00Trainingen|0 Comments

Leave A Comment