Live workshop

Converterende salespage schrijven

Je wilt bijvoorbeeld een (e)boek, een online training, workshop, live event, dienst of product verkopen, maar het blijft na het online zetten van de verkooppagina angstvallig stil. Je doet er alles aan om mensen naar je verkooppagina te trekken, maar kopen lijken ze nog niet echt te willen doen.

Voor een verkooppagina die wél verkoopt

De belangrijkste factor voor succes

De belangrijkste factor voor verkoopsucces is je verkooppagina. Als die niet goed is ingericht, de juiste toon en/of de juiste doelgroep raakt, dan worden je (online) producten en diensten niet of niet naar verwachting verkocht. Zo simpel is het. En ook als je denkt dat je een prima verkooppagina hebt staan… het kan altijd beter. De puntjes op de i kunnen nét het verschil maken.

Je gaat het leren van de beste: online marketing expert Danielle Riemersma

Een verkooppagina die wél klanten oplevert

Tijdens de LIVE workshop: EEN CONVERTERENDE SALESPAGE SCHRIJVEN ga je precies dát leren: een verkooppagina schrijven die wél klanten oplevert. Je gaat gegarandeerd naar huis met een verkooppagina die staat als een huis. Dus je krijgt niet alleen de theorie, maar je gaat de pagina ook daadwerkelijk schrijven en als het even kan opmaken én live zetten.

We kijken niet alleen naar de tekst van je salespage, maar ook naar andere converterende elementen als prijs, knoppen, foto’s, etc. Én we werpen ook een blik op de klantreis daarna.

Heb je al een verkooppagina online staan, dan krijg je zeer gerichte feedback waardoor je deze kan optimaliseren.

 

 En er is alle ruimte voor het sparren en netwerken met andere deelnemers.

Live workshop dag van De Content Community

Waar: Sportlaan 53, Sliedrecht

Wanneer: zaterdag 8 juni 10.00 – 14.00 uur

(incl. lunch)

De trainers:

Danielle Riemersma online marketing expert

Danielle Riemersma is online marketing expert en gecertificeerd businesscoach. Zij ziet marketing als het ontrafelen van een complexe puzzel en het vinden van de perfecte stukjes die in elkaar passen. Pas dan stroomt het. Je verkooppagina is slechts een onderdeel van je marketing. Maar wel een heel belangrijk onderdeel. Want je kunt door je socials en advertenties bezoekers trekken naar je website, maar als je salespage niet goed is opgezet, zal het niet doen wat het moet doen: Verkopen.

Mastermind sessie tijdens blogger by nature event

Esmée Branbergen, initiatiefnemer van De Content Community. Ik ben sinds 2015 fulltime blogger en ondernemer en sinds 2017 is het mijn missie om met Blogger by Nature online ondernemers van kennis te voorzien waarmee ze hun blog en business kunnen opschalen. Het schrijven van een goede salespage is weer anders dan het schrijven van een goed blog, dus ik ging op zoek naar de beste in het veld. Ik ken Daniëlle al jaren en heb mogen ervaren hoe het is om bij haar een workshop te volgen. Ik ben dan ook heel trots en blij dat ze ja heeft gezegd.

Je gaat gegarandeerd met een converterende verkooppagina naar huis, die als blauwdruk dient voor al je volgende verkooppagina’s

De workshop wordt geheel verzorgd en voorzien van een lunch, lekkers en drinken.

De prijs voor de workshop waarin je een succesvolle verkooppagina schrijft:

99,- *

Vol bij 15 deelnemers

* Ben je lid van De Content Community, check dan je mail voor de kortingscode

De workshop geeft je veel inspiratie voor je social media content om je aanbod daarna te promoten

Heb je een vraag over deze live workshop, check dan even of je vraag hier beneden beantwoord wordt. Mij mailen mag ook altijd: esmee@bloggerbynature.nl

Leer ik ook hoe ik mijn teksten SEO proof schrijf?

Tijdens deze workshop wordt de nadruk gelegd op conversie en niet per se op SEO vriendelijkheid. Wel is er ruimte voor vragen in die richting als je nog tijd over hebt en kun je je teksten SEO optimaliseren met hulp van Esmée.

Is de locatie goed bereikbaar met de auto of OV?

Ja, de locatie ligt naast de snelweg (A15) en is met OV goed bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Station op ongeveer 10 minuten loopafstand.