Gratis checklist

Voor meer klanten en omzet

Jouw gratis checklist voor meer klanten en omzet

Heb je wel een website, maar blijven de bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers, maar genereer je hieruit nauwelijks klanten en is de omzet niet in evenwicht met de energie die je in je business stopt? Maak van je website een verkoopkanon en vraag deze gratis checklist voor meer klanten en omzet nu aan.

Met deze checklist neem ik je langs 10 onderdelen van je online business en krijg je tips hoe je jouw website optimaliseert naar een goedlopend verkoopkanaal.

Wie ik ben?

Mijn naam is Esmée en ik ben inmiddels 10 jaar ondernemer waarvan de laatste 5 jaar full-time. Ik blog sinds 2015 op website4mama.nl en sinds 2019 op ongeveertig.nl. In 2017 startte ik Blogger by Nature.

Met mijn onderneming Blogger by Nature help ik jou bij de groei van je business: door het organiseren van events, het beschikbaar maken van de juiste trainingen en bevlogen trainers en door jou te voorzien van goede informatie, waar je wat aan hebt. Zodat jij kan groeien met je business en met je blog.

checklist voor meer klanten en omzet

Speciaal voor (online) ondernemers heb ik deze checklist gemaakt. Een eerste stap naar meer klanten en omzet.

Deze 8-pagina’s tellende checklist leidt je langs 10 belangrijke onderdelen van het online ondernemerschap.

Je ontvangt na het downloaden van de gratis checklist via de mail tips voor je business en blog en wordt op de hoogte gehouden van events en trainingen.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Wil je meer weten hierover? Lees dan even de privacyverklaring.

Geef hieronder je voornaam en e-mailadres en je ontvangt direct een bevestigingsmail met jouw downloadlink.

dit veld niet invullen s.v.p.