fbpx
Hier vind je de privacyverklaring van Blogger by Nature. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Blogger by Nature.

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden deze periodiek te lezen.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Blogger by Nature, deze worden hieronder toegelicht.

  1. Nieuwsbrieven : Blogger by Nature stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Die ontvang je omdat je een product, training of een ticket voor een event hebt aangeschaft of een gratis e-book hebt aangevraagd. Voor deze nieuwsbrieven vragen wij je e-mailadres via het daarvoor bestemde formulier op de website bloggerbynature.nl. De gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen en niet gedeeld met derden. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief worden de gegevens direct verwijderd. Het kán zijn dat je daardoor ook geen informatie meer ontvangt over de training of het event in kwestie.
  2. Contactformulier : Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen wij naar je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact. Na het contact zullen de gegevens worden verwijderd en deze worden niet gedeeld met derden.
  3. Reacties : Blogger by Nature geeft je de mogelijkheid een reactie te geven onder onze artikelen c.q. blogs. Hier vragen we je naam en e-mailadres voor. Deze gegevens mogen eventueel ook fictief zijn en hier worden dan ook geen controles op uitgevoerd. De gegevens worden onbeperkt bewaard en niet gedeeld met derden.
  4. Aankopen : Heb je een product, training of ticket voor een event aangeschaft dan vragen we gegevens als je voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, e-mail adres en BTW nummer indien van toepassing. Deze gegevens worden door Blogger by Nature onbeperkt bewaard en in ieder geval zolang de belastingdienst dit van ons vereist. Je gegevens zijn bij Autorespond bekend en bij ons.

Blogger by Nature maakt gebruik van Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzamelt, zijn anoniem en dus niet verbonden aan jouw naam en verdere gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics en geven ons inzicht in hoe de website wordt bekeken.

 

Cookies

Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op jouw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op jouw computer of mobiel toestel opslaat wanneer je de site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina’s die jij hebt bezocht en jouw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat je die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Op enkele pagina’s registreren we in cookies jouw weergavevoorkeuren, zoals contrastkleur en lettergrootte, of je een enquête over onze site al hebt beantwoord (zodat we het je niet opnieuw vragen) en of je al dan niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze site. Sommige video’s op onze site gebruiken ook een cookie om anonieme statistieken op te stellen over hoe je die video hebt gevonden en welke video’s je hebt bekeken. Deze website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. Je kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de site zullen dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelt, wordt niet gebruikt om je te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt. Hoe kom je meer te weten en wat kan je met de cookies doen? Je kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover lees je op aboutcookies.org. Je kunt alle cookies op jouw computer wissen en je kunt jouw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

 

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt, behalve voor administratieve en belastingtechnische doeleinden. De persoonsgegevens die door Blogger by Nature of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn allen beveiligd met een wachtwoord.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy verklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Blogger by Nature vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Wil je je gegevens aan laten passen? Dan doe je dit door een e-mail te sturen.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Blogger by Nature vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van je gegevens. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op overdracht
Mocht je de gegevens die wij hebben, nodig hebben om over te stappen naar een andere partij of dienst, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen hierbij jouw gegevens overdragen aan de andere partij. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met jouw gegevens. Dit kan je hier doen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op stop gegevensgebruik
Wil je niet meer dat Blogger by Nature jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen hiervan. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Indien je nog vragen hebt over onze site of deze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen.

Kadedijk 54
4793 GC Fijnaart
info@bloggerbynature.nl