Het BlogBureau

Hoger ranken in Google door betere teksten en linkbuilding

Dan heb je eindelijk die geweldige webshop of website en geen mens die jou kan vinden via de zoekmachines. Dat betekent veel en doorlopend investeren in Google advertenties, want dat is de enige manier waarop je bezoekers en dus klanten trekt. Toch?

MIS!

Laat mij doen waar ik goed in ben, dan kan jij doen waar jij goed in bent!

Het kan ook anders met een blijvend resultaat

I

Je wilt hoger ranken in Google

I

Je wilt op een organische manier meer bezoekers naar je webshop of website trekken

I

Je wilt daarmee meer omzet draaien?

Dan is er voor jou Het Blogbureau!

Het Blogbureau omvat de volgende diensten

I

Tekstbureau

I

Linkbureau

groepsprogramma level up voor ervaren bloggers

Het Tekstbureau

Een blog… Je weet dat het belangrijk is voor de vindbaarheid van je website, maar dat schrijven… Je doet uren op een blog. Tijd die je ook had kunnen besteden aan het helpen van je klanten. In het Tekstbureau werk ik samen met bloggers voor blogs en tekstschrijvers voor salespages om jouw content zo te schrijven, dat die gevonden wordt en converteert.

Het zoekwoordenonderzoek ligt vaak ten grondslag aan beide.

Je hebt al een SEO geoptimaliseerde blogtekst vanaf 50 euro en een webpagina tekst vanaf 85 euro. Dat zijn tenminste prijzen waar geen frustratie tegenop kan.

Testimonial Manon Zuiverenpuurpraktijk.nl

Manon | Zuiverenpuurpraktijk.nl

Esmée heeft mij geholpen met de vernieuwde teksten voor mijn website. Super fijn, want ze waren veel te lang en voor mijn gevoel niet pakkend genoeg. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer. Esmée gelukkig wel. Ze heeft super goede nieuwe teksten geschreven. De samenwerking was heel erg prettig. En daarnaast heeft ze ook nog een aantal goede tips gegeven wat betreft de SEO kant van mijn website. Esmée super bedankt voor jouw hulp. Ik ben er heel erg blij mee.

En dan heb je een goede website en een blog met SEO geoptimaliseerde teksten, die jouw persoonlijkheid ademen. Maar dan hoeft het nog niet klaar te zijn. Wil je namelijk echt een topranking binnen de zoektermen die voor jou belangrijk zijn, dan is linkbuilding een van de belangrijkste strategieën.

Het linkbureau

Je kan linkjes vergaren door:

  • Zelf te gaan gastbloggen (maar ja… daar wilde je nou net vanaf 😉)
  • Je kan aan linkruil doen (daar moet je erg mee oppassen)
  • Je kan op zoek gaan naar links van concurrenten en de blogger of website eigenaar in kwestie vragen of ze jouw link willen plaatsen in plaats die van je concurrent (heeeel tijdrovend en aangezien je tijd tekort komt…)
  • Je kan op zoek gaan naar links op blogs die naar 404 pagina’s leiden en vragen of ze willen linken naar jouw website (nogmaals… veel te tijdrovend en redelijk kansloos)
  • Of je kan ze gewoon inkopen

En dat laatste kan ik voor jou regelen. Voor het eerste verwijs ik je door naar het Tekstbureau.

Ik heb inmiddels een groot netwerk met bloggers en met ongeveer 70 van hen heb ik prijsafspraken kunnen maken voor betaalde opdrachten. Dit zijn échte kwaliteitsblogs op het gebied van lifestyle, family, wonen, food en reizen. Ik neem alles voor je uit handen: het verstrekken van de opdracht, het controleren van de blogs en de facturering. Jij hebt nog maar 1 contactpersoon en dat ben ik. Je ontvangt 1 factuur en dat is die van mij. Je wordt vrijwel volledig ontzorgd. Zodat jij je bezig kan houden met hetgeen jij goed in bent.

Het Linkbureau is er voor (kleine) online ondernemers, maar ook voor marketingbureaus die zelf niet de contacten hebben met de vele bloggers die Nederland rijk is of daar geen mankracht voor hebben om het allemaal te coördineren. Want contacten onderhouden met al die bloggers is echt een berg werk.

Klik op onderstaande knop als je een vrijblijvende afspraak wilt maken. Of mail me!

coach groepprogramma level up voor bloggers

Hoe zou het zijn als:

Je nooit meer frustratie ervaart als het gaat om het schrijven van nieuwe teksten voor je website?

Je binnen no-time meer bezoekers trekt via Google via je blog?

Je van die bezoekers klanten weet te maken?

Je zelf in de hand hebt hoeveel en hoe vaak je nieuwe blogs kunt plaatsen op je website?

Je daarvoor zeer concurrerende tarieven betaalt?

Hoe zou het zijn als:

Je door linkbuilding bijvoorbeeld van positie 15 naar 3 stijgt in Google?

Je daardoor veel meer bezoekers trekt naar je website?

Je daardoor zoveel meer omzet genereert?

Je de linkbuilding aan mij uitbesteedt zonder dat het jou meer geld kost?

Je heel veel tijd en dus geld bespaart door het mij te laten verzorgen

Zoekwoordenonderzoek

Of je nu het Tekstbureau of het Linkbureau inschakelt… het begint vrijwel altijd met een gedegen zoektermenonderzoek dat ik laat uitvoeren door een externe specialist. Hij checkt niet alleen de zoekwoorden die jij zelf opgeeft, maar ook waar jouw concurrenten op gevonden worden. En daarbij geeft hij tevens aan wat de kansen zijn om hoger te ranken dan jouw concurrenten.

Je hebt 2 onderzoeksvormen:

Lite: Bij het Lite onderzoek geef je zelf tot 10 zoektermen op en 1 – 2 concurrenten. De expert adviseert over de haalbaarheid op een goede ranking van deze zoektermen en zal zelf ook wat suggesties doen voor optimalisatie. De kosten van het Lite onderzoek bedragen: 160 euro excl. btw

Uitgebreid: Bij het uitgebreide onderzoek worden tot 5 concurrenten meegenomen en worden vrijwel alle zoektermen onderzocht die interessant zijn voor jouw business. Het uitgebreide onderzoek is heel compleet en biedt de basis voor je contentstrategie in de komende maanden. De kosten voor het uitgebreide onderzoek bedragen: 295 euro excl. btw.

Na ontvangst van het onderzoek bespreek ik online de resultaten met je, waarna we de strategie voor jouw teksten of jouw linkbuilding vastleggen.