Digitale producten

Gratis e-book:

Boost je blog – 10 tips voor een succesvol blog

Wil jij groeien met je blog? Wil je graag leuke samenwerkingen en stappen ondernemen om (meer) geld te verdienen met je blog? Wil je weten hoe je meer bezoekers via Google krijgt en zichtbaarder wordt op social media? Vraag dan nu dit gratis e-book aan.

Je ontvangt na het downloaden van dit gratis e-book via de mail tips voor je blog & business en wordt op de hoogte gehouden van events en trainingen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Wil je meer weten hierover? Lees dan even de privacyverklaring.

Gratis checklist voor meer klanten en omzet

Heb je wel een website, maar blijven de bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers, maar genereer je hieruit nauwelijks klanten en is de omzet niet in evenwicht met de energie die je in je business stopt? Maak van je website een verkoopkanon en vraag deze gratis checklist voor meer klanten en omzet nu aan.

Met de checklist in je hand neem ik je langs alle onderdelen van je online business en krijg je tips hoe je jouw website optimaliseert naar een goedlopend verkoopkanaal.

Je ontvangt na het downloaden van deze gratis checklist via de mail tips voor je blog & business en wordt op de hoogte gehouden van events en trainingen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Wil je meer weten hierover? Lees dan even de privacyverklaring.

E-book + Werkboek

Boost je business – in 10 stappen naar meer klanten en omzet

Heb je een prachtige website, maar blijven je bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers maar converteren deze niet naar klanten en werkt je website dus niet als het verkoopkanon dat het zou moeten zijn? Je weet dat er veel meer in zit, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen? Wat frustrerend! Maar daar valt echt heel veel aan te doen. Als je maar weet hoe.

In het 21 pagina’s tellende e-book: Boost je business – in 10 stappen naar meer klanten en omzet vertel ik je over de belangrijkste onderdelen van jouw online business en geef ik je veel tips & trics hoe je dingen aan kunt pakken en verbeteren.

Het e-book komt samen met een werkboek waarmee je de theorie gelijk in praktijk brengt. Bestel nu jouw exemplaar van het e-book inclusief het werkboek voor slechts €12,39 excl. btw.

Content- en Marketingkalender 2020

Wist je dat schrijven met pen op papier (ik weet het, het klinkt ouderwets) je creativiteit laat stromen? Dat je daardoor hersenen aan het werk zet, die je links laat liggen als je digitaal blijft? Hele volksstammen waarvan de creativiteit afneemt. Alleen al doordat ze geen pen meer vasthouden.

Een contentkalender geeft je houvast. Zet je projecten in de agenda en ga je social media uitingen, je nieuwsbrieven en Pinterest pins inplannen. Ik geef al heel veel suggesties voor aanhakers, laat je weten welke Pinterest onderwerpen goed scoren in welke maand, en neem je aan de hand met vragen zodat jij gaat nadenken over je marketing in 2020. Vergeet ook niet na elke maand te evalueren. Door te evalueren maak je inzichtelijk wat goed gaat en wat minder en wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Jij kan deze marketing- en contentkalender voor 2020 nu aanschaffen!