DIGITALE PRODUCTEN

Op deze pagina vind je alle digitale producten van Blogger by Nature zoals gratis aan te vragen e-books en checklists voor bloggers en online ondernemers. Ook vind je op deze pagina betaalde producten zoals de content- en marketingkalender en uitgebreide handboeken en niet te vergeten de fantastische Boost je Blog & Business Bundel. Zodat jij op eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, kan werken aan je blog en business.

gratis ebook schrijftips voor zakelijke bloggers

Gratis e-book:

Slimme schrijftips die van je zakelijk blog een succes maken

Na het lezen van deze slimme schrijftips voor zakelijke bloggers heb jij geen redenen meer om af te zien van regelmatig een blog te schrijven en te delen met je volgers en met de wereld.

Ik ga je aan de hand meenemen, zodat ook jij een goed artikel kan schrijven waar je klanten en je volgers wat aan hebben. Met deze schrijftips ga je succes boeken met je blogs, ga je bezoekers trekken via Google en je (online) producten of diensten verkopen.

Met deze schrijftips ga jij van je blog een succes maken!

Gratis e-book voor bloggers:

Boost je blog – 10 tips voor een succesvol blog

Wil jij groeien met je blog? Wil je graag leuke samenwerkingen en stappen ondernemen om (meer) geld te verdienen met je blog? Wil je weten hoe je meer bezoekers via Google krijgt en zichtbaarder wordt op social media? Vraag dan nu dit gratis e-book aan.

Gratis checklist voor zakelijk bloggers

Zie jij als een berg op tegen het schrijven van een blog? Je weet dat het verstandig is om regelmatig te bloggen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, hoe lang zo’n blog dan moet zijn en je hebt gewoon wat houvast nodig bij het schrijven van je blog?

Met deze checklist bij de hand heb jij geen redenen meer om af te zien van het regelmatig schrijven van een zakelijke blog en deze te delen met je volgers en met de wereld.

 

Gratis checklist voor meer klanten en omzet

Heb je een website, maar blijven de bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers, maar genereer je hieruit nauwelijks klanten en is de omzet niet in evenwicht met de energie die je in je business stopt? Maak van je website een verkoopkanon en vraag deze gratis checklist voor meer klanten en omzet nu aan.

Met de checklist in je hand neem ik je langs alle onderdelen van je online business en krijg je tips hoe je jouw website optimaliseert naar een goedlopend verkoopkanaal.

E-book + Werkboek

Boost je business – in 10 stappen naar meer klanten en omzet

Heb je een prima website, maar blijven je bezoekers uit? Of heb je wel bezoekers maar converteren deze niet naar klanten en werkt je website dus niet als het verkoopkanon dat het zou moeten zijn? Je weet dat er veel meer in zit, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen? Wat frustrerend! Maar daar valt echt heel veel aan te doen. Als je maar weet hoe.

 

geld verdienen met je blog doe je zo

E-book:

Boost je blog – hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

In mijn e-book: Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog, vertel ik je op welke manieren je geld kunt gaan verdienen met je blog. Ik neem met jou alle mogelijkheden door en geef je de insidertips die ik zelf 5 jaar geleden graag had willen weten toen ik net startte. Ook leg ik uit hoe je een tarief berekent.

Kan je ook niet wachten?

Boost je blog en business bundel

Boost je Blog & Business Bundel

De Boost je blog & business bundel is een uniek concept in Nederland! Voor bloggers en (online) ondernemers die graag meer willen halen uit hun website en blog. Meer klanten, meer lezers en meer omzet.

Het is een verzameling van meer dan 30 waardevolle papers, handboeken en mini-cursussen van meer dan 20 experts die met hun expertise o.g.v. seo, social media, marketing, bloggen, vloggen, vormgeving en meer jouw business een boost zullen geven.

Kopers van de bundel krijgen toegang tot de Boost je blog community én ledenpagina met vele kortingen op events, online trainingen, workshops en coachingtrajecten. Meer dan 1200 euro korting ligt op jou te wachten!

Boost Marketing- en Contentplanner 2021

Boost marketing- en contentplanner 2021

Raak jij ook het overzicht regelmatig kwijt? Heb je in het ene schriftje je to-do’s opgeschreven, in het andere je blogideeën en in een agenda je afspraken? Heb je ergens anders weer een aanhaakkalender gedownload en Google je regelmatig welke pins je de komende maand zou moeten maken?

Zou het niet geweldig zijn als je maar 1 bron hoeft te raadplegen en een planner hebt met alles in 1? Zodat jij met succes je je doelen kan nastreven?

Of je nu graag schrijft op papier of je planning digitaal invult, de Boost marketing- en contentplanner 2021 is er voor jou!