SEO Quick Scan video

Voor blog & website

Wil jij ook binnen 20 minuten weten hoe je de SEO van je blog en website kunt verbeteren? Boek dan vandaag nog de SEO Quick Scan video, verbeter de vindbaarheid van je website en krijg meer en meer bezoekers via Google!

 

Binnen 20 minuten weet jij hoe je meer bezoekers krijgt

Het is zó frustrerend: je blogt regelmatig en je hebt echt veel tijd geïnvesteerd in het maken van je website en het schrijven van de teksten, maar de bezoekers via Google blijven uit. Ze weten je website niet te vinden. En daar is een reden voor.

Soms is de oplossing simpeler dan je denkt. En die oplossing heet SEO: zoekmachine optimalisatie.

Maar dat optimaliseren van je SEO… je weet gewoon niet waar te starten. Je wilt eigenlijk gewoon snel weten OF er wat te verbeteren valt en WAT die verbeteringen dan zouden zijn. Dan kan je daarna besluiten of je de optimalisaties zelf gaat doen of dat je het optimaliseren uitbesteedt.

Met de Blog & Website SEO Quick Scan weet je binnen 20 minuten waar de verbeterpunten in jouw website en teksten liggen en waar dus veel te winnen valt als het gaat om het trekken van bezoekers naar je website en blog.

Hoe je geld kunt verdienen met bloggen leer je in de online training Geld verdienen met je blog doe je zo

De Blog & Website SEO Quick Scan is:

De eerste stap naar meer bezoekers en dus meer omzet via je website

Een video van ong. 20 minuten met een duidelijke uitleg van jouw SEO verbeterpunten

Een makkelijke manier om snel de SEO op je webpagina's op orde te hebben

De SEO Quick Scan omhelst on-page SEO. Dat betekent dat ik kijk naar je teksten, je afbeeldingen en alles wat er verder op je (blog)pagina’s gebeurt dat invloed kan hebben op je SEO.

Ik laat je in een duidelijk video zien waar het mis gaat. En zie ik verbeterpunten waardoor je meer geld kunt verdienen via je blog en website, dan zal ik ook die meenemen.

Blogger Maaike van blog reisgelukjes.nl

Maaike | Reisgelukjes.nl

“Esmée heeft een SEO Quick Scan Video gemaakt voor mijn reisblog reisgelukjes.nl. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar het was toch wel confronterend. Ik ben een aantal jaar geleden vol enthousiasme, maar met nul WordPress-ervaring mijn reisblog begonnen. En dat bleek ook wel uit de SEO-scan, want er waren toch wat fouten in geslopen en dingen die ik als communicatieadviseur eigenlijk wel weet maar nog niet aan toe was gekomen. De tips van Esmee waren dan ook erg nuttig voor mij en een stok achter de deur. En (hier en daar met wat Googlen) ook goed uitvoerbaar. Ik ben nu een stuk blijer met mijn website. Ik vind mijn site een stuk overzichtelijker geworden en ik hoop dat dit mij gaat helpen hoger te scoren in Google. “
blogger lisette enjoyhsp.nl blog testimonial

Linda | Tuinenbuitenleven.com

“”In de SEO Quick Scan video legt Esmée op een rustige toon haar bevindingen vast. De video duurt ongeveer een kwartier en zit boordevol aanwijzingen en tips om mijn blog te verbeteren. Ik kijk met haar mee terwijl ze de verbeterpunten niet alleen aanwijst maar ook inzichtelijk maakt. Aan het eind van het filmpje herhaalt ze alle punten waar ik vervolgens direct mee aan de slag kan. De MP4 kan ik terugkijken om na te gaan of ik de vele handige en praktische tips wel allemaal heb verwerkt””

Een logisch vervolg op de SEO Quick Scan is de online training SEO voor bloggers – Zo maak je van Google je beste vriend!

online cursus voor bloggers

Wat is het verschil tussen de online training en de SEO Quick Scan?

Met de SEO Quick Scan leer ik je niet het HOE, zoals ik je bij de training wel leer. Ik vertel je alleen welke verbeterpunten je op dit moment hebt

De online training heeft 5 videolessen van 15 – 20 minuten met naslagwerk. De SQS video is om en nabij de 20 minuten

De SEO Quick Scan kost 89,- en de online training 129,-

blogger lisette enjoyhsp.nl blog testimonial

Lisette | enjoyhsp.nl

“Esmée is zeer deskundig en kan het goed uitleggen. In de cursus Geld verdienen met bloggen doe je zo! deelt ze bijna al haar kennis met je. Ik ben zelf pas net begonnen en had er echt zoveel aan. Als ik er even niet uitkwam, dan kon ik mijn vraag stellen aan Esmée. Ze reageerde daar heel erg snel op. Dat was ontzettend fijn, want zo kon je steeds verder. Esmée is snel en behulpzaam. De lessen zijn ook goed overzichtelijk en makkelijk te volgen. Op naar mooie samenwerkingen!”

De SEO Quick Scan video is kosteloos bij de aanschaf van de Boost je Blog & Business Bundel. Dus wil je naast het werken aan je SEO ook een enorme berg aan informatie ontvangen over Facebook, Pinterest, bloggen, Instagram, fotografie, Canva, etc. etc. van bijna 30 Nederlandse professionals op hun vakgebied, check dan of de Boost je Blog & Business Bundel iets voor jou is.

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 14 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • heb 9 jaar een blog met website4mama.nl dat in mijn inkomen voorziet
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

testimonial identief voor boost bundel

Antoinette | Identief

Esmee is de GO-TO persoon als je meer wilt weten over bloggen en alles wat daarbij komt kijken. Ze is enorm bescheiden, maar ik heb inmiddels ervaren dat ze heel veel kennis heeft waar ze je echt verder mee kan helpen. En als het echt specialistisch wordt, heeft ze een heel groot warm netwerk waar ze je mee verder helpt.