training SEO van Yoast tijdens event voor bloggers Blogger by Nature

Blogger by Nature event – 6 september 2020

MEDEDELING: vanwege de Coronacrisis is het Blogger by Nature event verplaatst van zaterdag 4 juli naar zondag 6 september. En er zijn nog maar 7 kaarten beschikbaar!!!

Wil jij ook je kennis verbreden, een boost geven aan je blog en business, andere bloggers en ondernemers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Het jaarlijkse Blogger by Nature event is inmiddels een begrip en in totaal hebben we in 3 jaar tijd 145 bloggers, influencers en online ondernemers mogen verwelkomen. Al sinds 2017 weten gemiddeld 65 deelnemers elkaar elk jaar te vinden in Stayokay te Soest. Ik organiseer deze geheel verzorgde dag voor de beginnende en meer ervaren (zakelijk) blogger die meer kennis wil over SEO, social media, WordPress, analytics, fotografie, affiliate marketing, etc. Je kiest zelf de trainingen die je wilt volgen, dus geen lezingen waar je niks aan hebt. De dag is geheel verzorgd met koffie, thee, lekkers en een lunch. We sluiten de dag af met bubbels en bitterballen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven op het netwerkplein waar je potentiële samenwerkingspartners ontmoet. 

Wil jij ook je kennis verbreden, flinke stappen maken met je blog, andere bloggers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Kom dan ook naar het Blogger by Nature event op 6 september!

training Yoast SEO voor bloggers tijdens het Blogger by Nature event

Blogger by Nature event – 6 september 2020

MEDEDELING: vanwege de Coronacrisis is het Blogger by Nature event verplaatst van zaterdag 4 juli naar zondag 6 september.

Wil jij ook je kennis verbreden, een boost geven aan je blog en business, andere bloggers en ondernemers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Het jaarlijkse Blogger by Nature event is inmiddels een begrip en in totaal hebben we in 3 jaar tijd 145 (zakelijk) bloggers mogen verwelkomen. Al sinds 2017 weten gemiddeld 65 bloggers elkaar elk jaar te vinden in Stayokay te Soest. Ik organiseer deze geheel verzorgde dag voor de beginnende en meer ervaren (zakelijk) blogger die meer kennis wil over SEO, social media, WordPress, analytics, fotografie, affiliate marketing, etc. Je kiest zelf de trainingen die je wilt volgen, dus geen lezingen waar je niks aan hebt. De dag is geheel verzorgd met koffie, thee, lekkers en een lunch. We sluiten de dag af met de inmiddels befaamde bubbels met bitterballen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven op het netwerkplein waar je potentiële samenwerkingspartners ontmoet. 

Wil jij ook je kennis verbreden, flinke stappen maken met je blog, andere bloggers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Kom dan ook naar het Blogger by Nature event op 6 september!

 De dag ziet er als volgt uit

 

 • 09.30 – 10.00   Inschrijving
 • 10.00 – 10.15   Koffie/thee/welkomstpraatje
 • Plenaire sessie over de Reclame Code voor Social Media en influencer marketing (vervalt en wordt gegeven via een webinar)
 • 10.15 – 11.30   Keuze uit 2 trainingen
 • 11.30 – 12.45   Lunch
 • 12.45 – 13.45   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
 • 13.45 – 14.00   Korte pauze
 • 14.00 – 15.00   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
 • 15.00 – 15.15   Korte pauze
 • 15.15 – 16.15   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
 • 16.15 – 17.00   Borrel met bitterballen

Kom je van ver en wil je de nacht voor het event overnachten bij Stayokay Soest? Speciaal voor deelnemers aan het Blogger by Nature event heeft Stayokay Soest een gereduceerde prijs. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met de locatie Soest (telefoon: 035-6012296) en geef duidelijk aan dat je voor het event komt.

Locatie Blogger by Nature event StayOkay Soest

Corona Maatregelen tijdens het event:

 • De trainingen worden in goed geventileerde (buitenlucht) zalen gehouden en er is een afzuigsysteem waardoor de lucht in beweging blijft
 • Overal staan pompjes met handgel
 • Er is voldoende ruimte om op anderhalve meter van elkaar te blijven
 • Alle deelnemers ontvangen een hip mondkapje. Het is NIET verplicht deze te dragen, maar het mag uiteraard wel.
 • Er is extra tijd voor de lunch en er zijn voldoende zitplekken zowel binnen als buiten
 • We gaan respectvol met elkaar om en dat is de basis van een supertof event!!

Lezing Reclame Code: door Naomi (DDMA) – Deze lezing vervalt en wordt gegeven via een webinar

Omdat er vanwege de corona maatregelen geen plennaire lezing gehouden kan worden, zal de presentatie van Naomi van der Louw via een Webinar plaatsvinden. Zij is legal counsel bij DDMA, de organisatie die in 2014 de reclame code voor social media en influencer marketing initieerde. Naomi is bij de oprichting en de herziening daarvan direct betrokken geweest. Zij kan ons daarom als geen ander uitleggen hoe we de regels moeten interpreteren en hoe deze voor influencers en bloggers toepasbaar zijn als je een blog schrijft, een post op Instagram maakt of een video/vlog op YouTube plaatst. Bombardeer haar met je vragen, want dit is je kans om het naadje van de kous te weten.

Alles over DA en TF: door Bart (Klikproces)

Hoe hoger de domein autoriteit van je website des te meer aanvragen je ontvangt van potentiële samenwerkings-partners. Een link van jouw blog met een hoge DA is namelijk geld waard. Maar hoe zorg je er nou voor dat je Domein autoriteit zo hoog mogelijk wordt? En hoe belangrijk is de Trust Flow in dit verhaal? En wat in vredesnaam is Citation Flow?

Bart legt het je haarfijn uit.

Samenwerken met PR- bureaus: Leonie (RVG Media)

Waarom word ik nooit benaderd voor leuke samenwerkingen?’, ‘Waarom wil niet elk merk betalen?’, ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik zichtbaar wordt voor merken en bureaus?’ Leonie van Rvg media & impact gaat jullie dit allemaal vertellen. Zij zetten dagelijks samenwerkingen op tussen media, merken én bloggers en doen dit op basis van barter. Leonie vertelt jou waarom barter-samenwerkingen voor beide partijen van toegevoegde waarde kunnen zijn en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook neemt ze je mee in hun zoektocht naar bloggers voor merken. Waar wordt op gelet? Uiteraard is er voor jou alle tijd om vragen te stellen.

Pinterest: door Fleur (Pinexpert.nl)

Pinterest is naast Google dé traffic generator voor je blog. Elk zichzelf respecterende blogger kan eigenlijk niet zonder. Fleur is al jaren blogger op mizzflurry.nl en heeft zich in Pinterest gespecialiseerd. Het is haar ding en ze kan je er alles van vertellen. Hoe je bijvoorbeeld je account goed inricht, je borden, de beschrijvingen van je pins en de # die je gebruikt. Ook neemt ze de seizoensinvloeden met je door, zodat je weet welke pins het goed doen in welke maand. Wil jij meer met Pinterest gaan doen en het ook gelijk goed doen, schrijf je dan in voor de training van Fleur.

Affiliate Marketing: door Jennifer (affiliateblogger.nl)

Slapend rijk worden met affiliate marketing…. 😉 Nou zo zit het natuurlijk niet helemaal, maar als je content schrijft volgens bepaalde trends en hier de juiste affiliate netwerken aan hangt dan kan 1 blog maanden of zelfs jarenlang geld opleveren. Affiliate marketing is voor bloggers een van dé manieren om passief inkomen te genereren en daarom kon een training affiliate marketing niet ontbreken op ons event. Jennifer is expert op het gebied van Affiliate Marketing en kan als geen ander dit aan jou overbrengen. Dus wil jij meer geld verdienen met bloggen, dan is dit de training waarvoor je je moet inschrijven!

blog optimalisering: door Merel (bloggenbaartkunst.nl)

Merel kan met haar blog lotuswritings.nl rekenen op een flinke constante stroom aan lezers via Google. Dat was ooit heel anders. Hoe zij dat heeft gedaan en hoe jij dat ook kunt realiseren, vertelt ze jou in haar training: Blog optimalisering.

Of je nu 200 artikelen online hebt staan of 2000 zoals Merel, met de heel handige en toepasbare tips die ze je geeft, is een explosieve groei van jouw blog binnen handbereik.

Fotograferen met je Smartphone voor Blog en Insta: door Janou (foonfoto.nl)

Een systeemcamera heb je niet altijd bij de hand, maar je telefoon waarschijnlijk wel. Janou is al jaren fotografe, heeft de community foonfoto.nl opgericht, is auteur van het boek Smart Photo’s en is dus met recht specialist te noemen in fotograferen met je smartphone.

Dit wordt een heel inspirerende training om te volgen met tips die je daarna direct in de praktijk kunt brengen. Vergeet haar én ons niet te taggen op Instagram met de geweldige foto’s die je tijdens en na haar workshop gemaakt hebt. 😉

Focus en planning voor een succesvol blog: door Maike (jufmaike.nl)

Een succesvol blog (jufmaike.nl) opbouwen met weinig tijd. Hoe doet Maike dat? Een succesvol blog runnen, werken in het onderwijs én moederen? En dat allemaal zonder werkdruk en heel veel plezier? Twee woorden: focus en planning. In deze training hoor je hoe de website van Maike is gegroeid en hoe ze hier steeds meer inkomsten uit kon halen en dus steeds minder voor de klas kon gaan staan.

Ze geeft je tips om meer focus te krijgen en je taken goed te plannen. Want alle ballen in de lucht houden en heel gelukkig zijn, kan echt!

Personal Branding & Instagram: door Debra (Dsocials.nl)

Debra is afgestudeerd als journalist en heeft daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaalt ze het ”echte” wel door in social media. Daar laat ze haar ware ik zien door middel van storytelling. Want op Instagram willen we vooral zien wie jij bent en waar je voor staat. Geen poespas bij haar! Daarom gaan we in deze training richten op personal branding zodat jij volgers aan je gaat binden. Hoe kun je nou groeien op Instagram in 2020? Want alles is veranderd ten opzichte van jaren geleden. Zeker met de veranderingen van het algoritme en de likes wordt het steeds lastiger om jezelf te laten zien.

blogger by nature eigenaar Esmée Branbergen

PRIJZEN BLOGGER BY NATURE EVENT

 

Early Bird Ticket € 89,- (voor de eerste 30 snelle beslissers – UITVERKOCHT!)

Ticketprijs € 109,- (nog 7 beschikbaar)

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we maar 52 deelnemers huisvesten. Er zijn nog 7 tickets beschikbaar!

Genoemde prijzen zijn excl. btw

Als tickets zijn uitverkocht voor een bepaalde prijs, dan wordt dit hier vermeld.

“Het Blogger by Nature event is echt een ‘must go’. Voor nieuwe maar ook ervaren bloggers. Vorig jaar waren er inspirerende sprekers en goede onderwerpen. Ook het ontmoeten van andere bloggers vond ik erg leuk! Ik ben er dit jaar ook weer bij!”

“Het blogger by nature event is echt een aanrader. Of je nou beginnende of ervaren blogger bent er zijn workshops voor elk niveau. Je kunt praten met interessante netwerkpartners en je ontmoet andere bloggers in een ontspannen en prachtige setting. Echt de moeite waard om te gaan!!”

“Blogger by Nature heeft mij veel geleerd. Niet alleen qua SEO heb ik veel opgestoken, maar ook door de aparte workshops: Fotografie, Google Analytics en Pinterest. Daarnaast was het netwerkplein ook heel waardevol. Ik heb veel leuke contacten opgedaan én veel geleerd door het praten over mijn blog met ondernemers. Ook het contact met collega bloggers was erg waardevol. Sommige ken je al, andere nog niet, maar je bent daar samen met hetzelfde doel. Het werd een geweldige dag!”

Minke | mamaminke.nl

“Het Blogger by Nature event gaf mij veel nieuwe energie en kennis voor het verbeteren van mijn blog. De trainingen die gegeven werden, waren voor mij enorm leerzaam en ik kon hetgeen ik geleerd had daarna direct in de praktijk brengen.”

Jessica | lifebyjess.nl

Esmée Branbergen Blogger by Nature

Wie ik ben?

Mijn naam is Esmée Branbergen en ik ben 10 jaar online ondernemer waarvan de laatste 5 jaar fulltime. Ik blog sinds 2015 op website4mama.nl en ongeveertig.nl en in 2017 startte ik Blogger by Nature.

Met mijn onderneming Blogger by Nature help ik jou bij de groei van je business: door het organiseren van events, zoals het jaarlijkse Blogger by Nature event, waar elk jaar minimaal 65 bloggers en online ondernemers op af komen en intensieve 2-daagsen en weekenden. Ook ontwikkel ik online trainingen en producten.

En dat allemaal zodat jij kan groeien met je blog en business.

Veelgestelde vragen over het event

Waar wordt het blogger by nature event gehouden en wanneer?

Het eerstvolgende Blogger by Nature event wordt gehouden op zondag 6 september 2020 in StayOkay te Soest.

Kan ik bij StayOkay Soest parkeren of is het bereikbaar met openbaar vervoer?

StayOkay Soest heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Het treinstation Soest Zuid ligt op 900 meter van de StayOkay verwijderd.

Ik kom van ver, kan ik bij StayOkay overnachten?

Jazeker kan je een kamer boeken bij StayOkay. Het beste is om ze rechtstreeks te bellen naar nummer: 035-6012296 en aan te geven dat je een kamer wilt vanwege je deelname aan het Blogger by Nature event op 4 juli. Je krijgt dan een gereduceerde prijs.

Er is een netwerkplein, wat houdt dit in?

Na de lunch gaan we in groepjes netwerken op het netwerkplein. Hierop staan ongeveer 12 leuke webshops, merken en marketing- en pr-bureaus die graag samenwerkingen aangaan met bloggers. Heb je visitekaartjes? Neem ze dan mee.

Ik vind netwerken spannend, wat kan ik doen?

Iedereen die voor het eerst naar het Blogger by Nature event komt en een voet over de drempel van het netwerkplein zet, vindt dit in eerste instantie spannend. Maar bedenk wel, dat die bedrijven er voor jou staan. Je hoeft niets, maar mag hen alles vragen. Zo vaak dat ik achteraf hoor, dat iemand het spannend vond maar zo blij was dat ze de drempel genomen heeft. Weer een overwinning op jezelf. En durf je echt niet, dan help ik je en introduceer je even bij het eerste bedrijf. Dan gaat de rest vanzelf. Komt goed!

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren. Wel mag je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Je moet dan wel even mailen naar esmee@bloggerbynature.nl met de naam van deze persoon. Als deze persoon andere trainingen wil volgen, dan jij hebt opgegeven, dan kan dat maar wel even in overleg. Het kan zijn dat een training vol zit. Het kaartje door verkopen en een eventuele factuur daarvoor regelen jullie onderling.

Wanneer ontvang ik mijn definitieve programma?

Een paar weken voor het event ontvang je je definitieve programma via de mail. Hierin staat op welk uur je welke training krijgt in welk lokaal. Ook jouw uurtje op het netwerkplein is in het programma meegenomen. Het is de bedoeling dat je zelf tijdens het event de tijden en lokalen in de gaten houdt.

Het Blogger by Nature event begint over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)