Blogger by Nature event

Het jaarlijkse Blogger by Nature event in Stayokay te Soest is inmiddels een begrip en in totaal hebben we in 6 jaar tijd meer dan 220 verschillende bloggers en bloggende ondernemers mogen inspireren.

Verbreed je kennis & ontmoet andere bloggers

Wil jij ook je kennis verbreden, flinke stappen maken met je blog en socials, andere bloggers ontmoeten en samenwerkingen aangaan met merken, bureaus en webshops?

Kom dan ook naar het Blogger by Nature event van 2023 en meld je hieronder geheel vrijblijvend aan.

Ik organiseer deze geheel verzorgde dag voor de beginnende en meer ervaren ambitieuze (zakelijk) blogger die meer kennis wil over SEO, social media, WordPress, analytics, fotografie, affiliate marketing, bloggen, etc. Je kiest zelf 3 trainingen die je wilt volgen, dus geen lezingen waar je niks aan hebt.

Én er is in de middag een netwerkplein met leuke merken, webshops en bedrijven om samenwerkingen mee te bespreken of om te netwerken met de andere deelnemers. De dag is geheel verzorgd met koffie, thee, lekkers en een lunch. En we sluiten de dag af met inmiddels befaamde bubbels en bitterballen.

cursus SEO tijdens het Blogger by Nature event
Saskia Denkers testimonial blogger

Saskia | Saskiadenkers.nl

“Voor editie 2019, helemaal uit Maastricht naar Soest gereden voor het Blogger by Nature event. Een super leuke en vooral ook erg gezellige dag gehad. Veel geleerd en leuke contacten gelegd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!”
Minke van blog mamaminke

Minke | mamaminke.nl

“Blogger by Nature heeft mij veel geleerd. Niet alleen qua SEO heb ik veel opgestoken, maar ook door de aparte workshops: Fotografie, Google Analytics en Pinterest. Daarnaast was het netwerkplein ook heel waardevol. Ik heb veel leuke contacten opgedaan én veel geleerd door het praten over mijn blog met ondernemers. Ook het contact met collega bloggers was erg waardevol. Sommige ken je al, andere nog niet, maar je bent daar samen met hetzelfde doel. Het werd een geweldige dag!”

Trainers tijdens 2 juli 2022

Training Yoast plugin

Website/Blog reviews: door Taco (Yoast)

Taco gaat live een aantal websites van de aanwezige deelnemers onder de loep nemen. Hij kijkt waar verbeterpunten liggen als het gaat om SEO, de indeling, de opmaak, etc. Dat kan best confronterend zijn. Maar ook als je alleen wilt leren van tips voor andere websites is dit een heel waardevolle training!

Trainer SEO Berend van Blauwe Monsters

Van blog naar Instagram: door Nicole Adelaars

Hoe vertaal je nou je geschreven blog in een inspirerende post of reel op Instagram? Nicole is blogger en Instagram juf en kan je er alles over vertellen.

Wil jij graag meer gaan doen met Instagram dan is dit de training voor jou!

Linda van Aken mamaliefde.nl

Monetizen van je blog: door Linda van Mamaliefde.nl

Wil jij meer geld verdienen met je blog, dan is dit dé training die je moet volgen. Linda vertelt haar beste tips & trics als het gaat om monetizen van je blog. En als publisher van een van de best gelezen familyblogs van Nederland weet zij als geen ander hoe je dat succesvol doet.

Dus leer het van de pro en schrijf je in voor deze training!

training branding door Mok

Je blog en jezelf als merk neerzetten: door Mok (Webbouwen aan de keukentafel)

Branding is meer dan alleen het kiezen van de juiste kleurtjes op je website. Met de juiste branding onderscheid jij je van andere bloggers en ondernemers. Mok gaat jou in deze inspirerende training meer over branding vertellen en hoe jij jezelf en je blog als merk neerzet.

training mindful bloggen Didie

De blog energy boost: door Didie Schackman (didie.nl)

Zit je blogwise een beetje in een dip, weet je even niet meer waarom je ooit bent begonnen met bloggen en wil je gewoon weer vol goede zin vooruit met je blog en/of met je onderneming? Didie laat je weer voelen waarom je doet wat je doet en laat jou met nieuwe energie doorgaan waar anderen stoppen.

Sandra van blog damespraatjes training bloggen als een pro

Bloggen als een pro: door Sandra (damespraatjes.nl)

Hoe schrijf je een blog die mensen graag willen lezen. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een pakkende inleiding, hoe zorg je ervoor dat je lezer geboeid blijft en doorklikt naar een volgend blog om te lezen? Kortom, hoe schrijf je een keigoed blog? Dat leer je van Sandra van damespraatjes.nl

training videos maken met je smartphone

Video’s maken met je smartphone: door Sabine Oerlemans

Niet alleen leer je tijdens deze leerzame en practische training hoe je de beste video’s maakt met je smartphone maar ook hoe je deze strategisch inzet op bijvoorbeeld Instagram.

 

Dit waren de trainers van 2022. Wil jij nou ook graag een keer een training verzorgen tijdens het Blogger by Nature event? Neem dan contact met me op.

 

Fotopagina van Blogger by Nature event jaar 2021

Prijzen 2023

80,-  excl. btw uitsluitend voor vooraf ingeschreven deelnemers

Omdat we met vooraf inschrijvingen werken, kunnen we de prijs van je deelname laag houden. Je aanmelding is vrijblijvend.

Zodra er 65 aanmeldingen zijn, dan gaat er een datumprikker uit en kan je op deze datum dan word je deelname definitief.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor het Blogger by Nature event van 2023!

event deelnemer Judith van blog leesleeslees

Judith | leesleeslees.nl

“Het blogger by nature event is echt een aanrader. Of je nou beginnende of ervaren blogger bent er zijn workshops voor elk niveau. Je kunt praten met interessante netwerkpartners en je ontmoet andere bloggers in een ontspannen en prachtige setting. Echt de moeite waard om te gaan!!”

De dag ziet er als volgt uit

09.30 – 10.00   Inschrijving
10.00 – 10.15   Koffie/thee/welkomstpraatje
10.15 – 11.30   Keuze uit 2 trainingen
11.30 – 12.45   Lunch
12.45 – 13.45   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
13.45 – 14.00   Korte pauze
14.00 – 15.00   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
15.00 – 15.15   Korte pauze
15.15 – 16.15   Keuze uit 2 trainingen en 1 netwerksessie
16.15 – 17.00   Borrel met bitterballen

Kom je van ver en wil je de nacht voor het event overnachten bij Stayokay Soest? Speciaal voor deelnemers aan het Blogger by Nature event heeft Stayokay Soest een gereduceerde prijs. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met de locatie Soest (telefoon: 035-6012296) en geef duidelijk aan dat je voor het event komt.

locatie event bij Stayokay Soest

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 12 jaar ondernemer, waarvan 7 jaar fulltime
  • heb 7 jaar een blog met website4mama.nl dat in mijn inkomen voorziet
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

Ik heb tig trainingen en cursussen gevolgd en mocht mezelf uiteindelijk leidinggevende van een reclame- en mediabureau en later van de verkoopafdeling van een uitgever noemen. Na een plotseling ontslag zag mijn toekomst er opeens heel anders uit. Ik was begin 40 en de recessie was op z’n hoogtepunt. Ik lag niet meer zo lekker in de arbeidsmarkt. Ik koos ervoor om mijn talenten voor mezelf aan te wenden, volgde een HBO opleiding online marketing en begon voor mezelf als blogger en content creator.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Jessica van blog lifebyjess

Jessica | lifebyjess.nl

“Het Blogger by Nature event gaf mij veel nieuwe energie en kennis voor het verbeteren van mijn blog. De trainingen die gegeven werden, waren voor mij enorm leerzaam en ik kon hetgeen ik geleerd had daarna direct in de praktijk brengen.”

Veelgestelde vragen over het event

Waar wordt het blogger by nature event gehouden en wanneer?

Het eerstvolgende Blogger by Nature event wordt gehouden op zaterdag 2 juli 2022

Kan ik bij StayOkay Soest parkeren of is het bereikbaar met openbaar vervoer?

StayOkay Soest heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Het treinstation Soest Zuid ligt op 900 meter van de StayOkay verwijderd.

Ik kom van ver, kan ik bij StayOkay overnachten?

Jazeker kan je een kamer boeken bij StayOkay. Het beste is om ze rechtstreeks te bellen naar nummer: 035-6012296 en aan te geven dat je een kamer wilt vanwege je deelname aan het Blogger by Nature event op 5 juni. Je krijgt dan een gereduceerde prijs.

Er is een netwerkplein, wat houdt dit in?

Na de lunch gaan we in groepjes netwerken op het netwerkplein. Hierop staan ongeveer 12 leuke webshops, merken en marketing- en pr-bureaus die graag samenwerkingen aangaan met bloggers. Ben je een zakelijk blogger, dan gebruik je dit uurtje om met mededeelnemers te netwerken. Ook staat Yoast op het netwerkplein en heb je een SEO vraag of een probleem met je WordPress website, dan kan je tijdens dat uur bij hen terecht. Heb je visitekaartjes? Neem ze dan mee.

Ik vind netwerken spannend, wat kan ik doen?

Iedereen die voor het eerst naar het Blogger by Nature event komt en een voet over de drempel van het netwerkplein zet, vindt dit in eerste instantie spannend. Maar bedenk wel, dat die bedrijven er voor jou staan. Je hoeft niets, maar mag hen alles vragen. Zo vaak dat ik achteraf hoor, dat iemand het spannend vond maar zo blij was dat ze de drempel genomen heeft. Weer een overwinning op jezelf. En durf je echt niet, dan help ik je en introduceer je even bij het eerste bedrijf. Dan gaat de rest vanzelf. Komt goed!

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren. Wel mag je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Je moet dan wel even mailen naar esmee@bloggerbynature.nl met de naam van deze persoon. Als deze persoon andere trainingen wil volgen, dan jij hebt opgegeven, dan kan dat maar wel even in overleg. Het kan zijn dat een training vol zit. Het kaartje door verkopen en een eventuele factuur daarvoor regelen jullie onderling. Wordt het event gecancled vanwege corona, dan blijft het geldig voor een volgend event of je krijgt je geld terug.

Wanneer ontvang ik mijn definitieve programma?

Een paar weken voor het event ontvang je je definitieve programma via de mail. Hierin staat op welk uur je welke training krijgt in welk lokaal. Ook jouw uurtje op het netwerkplein is in het programma meegenomen. Het is de bedoeling dat je zelf tijdens het event de tijden en lokalen in de gaten houdt.

Wat als het event niet doorgaat vanwege corona?

Als het event vanwege verscherpte maatregelen niet door kan gaan, dan zal in eerste instantie gekeken worden naar een alternatieve datum. Kan je die datum niet vanwege zwaarwegende redenen, dan kan je kiezen voor het verschuiven van je ticket naar 2023 of je krijgt je geld terug.