Blogger by Nature event

Voor ambitieuze bloggers en bloggende ondernemers

Het jaarlijkse Blogger by Nature event is inmiddels een begrip en in totaal hebben we in 6 jaar tijd meer dan 220 verschillende bloggers en bloggende ondernemers mogen inspireren. Vele bloggers zijn je dus al voorgegaan. Kom jij ook op het volgende event op 24 juni in Haarlem?

Verbreed je kennis & ontmoet andere bloggers

Wil jij ook je kennis verbreden, flinke stappen maken met je blog en socials en andere bloggers ontmoeten?

Kom dan ook naar het Blogger by Nature event van 2023 op 24 juni in Haarlem! 

 

Ik organiseer deze geheel verzorgde dag voor de beginnende en meer ervaren ambitieuze blogger en online ondernemer die meer kennis wil over SEO, Google Analytics, bloggen, TikTok, Instagram, en nog veel meer… Je kiest zelf 3 of 4 trainingen die je wilt volgen, dus geen lezingen waar je niks aan hebt.

 

cursus SEO tijdens het Blogger by Nature event

Het volgende event

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Events

Aantal deelnemers

Bloggers geholpen

Saskia Denkers testimonial blogger

Saskia | Saskiadenkers.nl

“Voor editie 2019, helemaal uit Maastricht naar Soest gereden voor het Blogger by Nature event. Een super leuke en vooral ook erg gezellige dag gehad. Veel geleerd en leuke contacten gelegd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!”
Minke van blog mamaminke

Minke | mamaminke.nl

“Blogger by Nature heeft mij veel geleerd. Niet alleen qua SEO heb ik veel opgestoken, maar ook door de aparte workshops: Fotografie, Google Analytics en Pinterest. Daarnaast was het netwerkplein ook heel waardevol. Ik heb veel leuke contacten opgedaan én veel geleerd door het praten over mijn blog met ondernemers. Ook het contact met collega bloggers was erg waardevol. Sommige ken je al, andere nog niet, maar je bent daar samen met hetzelfde doel. Het werd een geweldige dag!”

De dag ziet er als volgt uit

09.30 – 10.00   Inschrijving
10.00 – 10.15   Koffie/thee/welkomstpraatje
10.15 – 11.30   SEO training zoekwoordenonderzoek
11.30 – 12.45   Lunch
12.45 – 13.45   Keuze uit 2 trainingen
13.45 – 14.00   Korte pauze
14.00 – 15.00   Keuze uit 2 trainingen
15.00 – 15.15   Korte pauze
15.15 – 16.15   Keuze uit 2 trainingen
16.15 – 17.30   Gezellig nakletsen met hapje en drankje

 

coach groepprogramma level up voor bloggers

Trainers op 24 juni 2023

Training Yoast plugin

Website/Blog reviews: door Taco (Yoast)

Taco gaat live een aantal websites van de aanwezige deelnemers onder de loep nemen. Hij kijkt waar verbeterpunten liggen als het gaat om SEO, de indeling, de opmaak, etc. Dat kan best confronterend zijn. Maar ook als je alleen wilt leren van tips voor andere websites is dit een heel waardevolle training!

Trainer Instagram Reels Claudia

Instagram Reels: door Claudia Carreiro

Wil jij meer mensen bereiken op Instagram? Daar hoef je geen dansjes voor te doen! Leer hoe je in 4 stappen een strategische reel maakt. Tijdens deze training ontdek je alle do’s & don’ts en krijg je genoeg content inspiratie zodat jij na het event succesvol aan de slag kunt!

Linda van Aken mamaliefde.nl

ChatGPT voor je blog: door Linda

Artificial Intelligence (a.i.) wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Ook voor het snel schrijven van nieuwe content voor je blog kan je het uitstekend gebruiken. Hoe je ChatGPT inzet en toch een persoonlijke touch aan je teksten geeft, leer je in deze training.

Een training waar je heel veel aan gaat hebben!

Mastermind sessie tijdens blogger by nature event

Mastermind sessie: door Esmée

Een uurtje brainstormen over bloggen, geld verdienen met je blog, de tarieven die je kunt vragen en hoe je die toffe samenwerkingen krijgt. Dat gaan we doen in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Deze zeer interactieve sessie vraagt dus ook iets van jou. We gaan onze tips delen met elkaar. Doe je mee?

training mindful bloggen Didie

TikTok voor bloggers: door Peggy

Peggy is blogger en TikTokker en heeft inmiddels meer dan 77.000 volgers. Hoe je TikTok in kunt zetten als foodblogger, reisblogger, lifestyleblogger of mamablogger, hoe je die volgers krijgt en hoe je samenwerkingen krijgt en geld verdient met TikTok vertelt ze in deze inspirerende training.

Sandra van blog damespraatjes training bloggen als een pro

Zoekwoorden-onderzoek doen: door Klaas (Blauwe Monsters)

Wanneer je aan elk blog een zoekwoordenonderzoek vooraf laat gaan, dan krijgt het de beste kans op een goede Google ranking. Maar welke (gratis) tools gebruik je en hoe doe je dat onderzoek het beste? SEO Expert Klaas van Bureau Blauwe Monsters legt het je allemaal uit.

Sandra van blog damespraatjes training bloggen als een pro

Bezoekers via Facebook: door Sandra

Wie dacht dat Facebook dood was? Wie dacht dat je daar geen succes meer kunt boeken en bezoekers vandaan krijgt, heeft het mis! Sandra heeft met haar blog damespraatjes.nl honderd duizenden bezoekers per maand en soms zelfs per dag! via Facebook. Zij gaat jou vertellen hoe jij de engagement hoger krijgt, hoe je ervoor zorgt dat mensen je gaan volgen en je blogs lezen en dus meer en meer bezoekers trekt via Facebook!

training mindful bloggen Didie

Online Workshop: GA4 (extraatje!!)

Iedereen die voor de maand mei een ticket aanschaft, krijgt toegang tot de live online workshop Google Analytics 4. Zoals je misschien wel weet zal alleen GA4 nog te gebruiken zijn na 1 juli 2023 en houd Universal Analytics op te bestaan. Dat wordt dan de enige manier om precies te kunnen zien waar je bezoekers vandaan komen. Tijdens deze worksop van Margriet van BuroRader.com krijg je uitleg én ga je ook alles zo inrichten dat je vooruit kunt. Ook via je mobiel! Kan je er niet live bij aanwezig zijn, dan ontvang je een replay.

Fotopagina van Blogger by Nature event jaar 2021

Prijzen 2023

80,-  Pre-sale prijs (VERLOPEN)

90,-  Early-bird prijs gedurende de maand maart of max. 15 tickets (VERLOPEN)

100,- gedurende de maand april en mei

110,- last minute beslissers

event deelnemer Judith van blog leesleeslees

Judith | leesleeslees.nl

“Het blogger by nature event is echt een aanrader. Of je nou beginnende of ervaren blogger bent er zijn workshops voor elk niveau. Je kunt praten met interessante netwerkpartners en je ontmoet andere bloggers in een ontspannen en prachtige setting. Echt de moeite waard om te gaan!!”

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 14 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • heb 9 jaar een blog met website4mama.nl dat in mijn inkomen voorziet
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

Ik heb tig trainingen en cursussen gevolgd en mocht mezelf uiteindelijk leidinggevende van een reclame- en mediabureau en later van de verkoopafdeling van een uitgever noemen. Na een plotseling ontslag zag mijn toekomst er opeens heel anders uit. Ik was begin 40 en de recessie was op z’n hoogtepunt. Ik lag niet meer zo lekker in de arbeidsmarkt. Ik koos ervoor om mijn talenten voor mezelf aan te wenden, volgde een HBO opleiding online marketing en begon voor mezelf als blogger en content creator.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Jessica van blog lifebyjess

Jessica | lifebyjess.nl

“Het Blogger by Nature event gaf mij veel nieuwe energie en kennis voor het verbeteren van mijn blog. De trainingen die gegeven werden, waren voor mij enorm leerzaam en ik kon hetgeen ik geleerd had daarna direct in de praktijk brengen.”

Veelgestelde vragen over het event

Waar wordt het blogger by nature event gehouden en wanneer?

Het eerstvolgende Blogger by Nature event wordt gehouden op zaterdag 24 juni 2023 in het kantoorpand van Hulc.nl aan de Jan van Krimpenweg 7a in Haarlem

Kan ik bij Hulc in Haarlem parkeren of is het bereikbaar met openbaar vervoer?

Er is rondom het kantoorpand van Hulc genoeg ruimte om je auto gratis te parkeren. Ook is Hulc makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren. Wel mag je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Je moet dan wel even mailen naar esmee@bloggerbynature.nl met de naam van deze persoon. Als deze persoon andere trainingen wil volgen, dan jij hebt opgegeven, dan kan dat maar wel even in overleg. Het kan zijn dat een training vol zit. Het kaartje door verkopen en een eventuele factuur daarvoor regelen jullie onderling. Wordt het event gecancled vanwege corona, dan blijft je ticket geldig voor een volgend event of je krijgt je geld terug.

Wanneer ontvang ik mijn definitieve programma?

Een paar weken voor het event ontvang je je definitieve programma via de mail. Hierin staat op welk uur je welke training krijgt in welk lokaal. Ook jouw uurtje op het netwerkplein is in het programma meegenomen. Het is de bedoeling dat je zelf tijdens het event de tijden en lokalen in de gaten houdt.