Over Esmée Branbergen eigenaar Blogger by Nature

Deze crisis raakt iedereen. Maar je gaat toch niet zitten wachten totdat het allemaal weer “normaal” is en vanzelf goed komt? Of je nu hard of zacht getroffen bent, er komt een moment dat het leven weer normaliseert. En dan moet je top of mind zijn. Dus niet wachten tot dat moment maar juist nu schakelen en persoonlijk contacten opdoen met bloggers en influencers is daarbij belangrijk. Zet in op influencer marketing!

Want doe jij het niet, dan doet je concurrent het wel!

Influencer Marketing

Zet in op events met bloggers en influencers

Om jouw business een boost te geven middels influencer marketing bied ik je dit jaar 2 grote events om persoonlijk contacten te leggen met bloggers en influencers en bestaande contacten te intensiveren. En met een ongekend lage investering realiseer je dit jaar nog mooie samenwerkingen om je doelgroep te bereiken.

Een event als het Blogger by Nature event of het Influencer Network event is een uitgelezen kans om je producten te tonen, te laten proeven en direct feedback te krijgen.

Ben jij een ondernemer of marketeer die net als vele andere partners van ons kansen ziet door juist dit jaar zijn slag te slaan door samen te werken met bloggers en influencers? Overweeg dan deelname aan een van deze 2 events:

 

5 juni 2021

Het Blogger by Nature event: een kennis- en netwerkevent voor gemiddeld 65 ambitieuze bloggers: familyblogs, lifestyleblogs, enkele food en reisblogs. Grootte klein tot middelgroot met 1000 – 25.000 ub per maand en 500 – 5000 volgers op Instagram / YouTube. Zeer geschikt voor barter samenwerkingen.

17 september 2021

Het influencer Network Event: netwerkevent voor 20 – 30 merken, webshops en pr- en marketingbureaus en 100 – 150 bloggers/influencers. Grootte middelgroot tot groot vanaf 10.000 ub per maand of vanaf 5.000 volgers op Instagram / YouTube. Hoger segment barter en betaalde samenwerkingen.

Beide events vinden plaats bij een toplocatie: StayOkay Soest en beide events sluiten we af met een wijntje, frisje of bubbels en bitterballen. Tijdens het Influencer Network Event begint de middag met een lunch voor de standhouders en uiteraard wordt voor een natje en droogje gezorgd.

StayOkay Soest locatie voor events
Netwerkplein en borrel naderhand Blogger by Nature event
Hoofdsponsor Yoast SEO
PR producten op het netwerkplein
over Esmée organisator Blogger by Nature event

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger  op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik ben in 2017 met Blogger by Nature gestart om bloggers een kennisplatform te bieden en bedrijven en bloggers samen te brengen tijdens hét bloggersevent van Nederland en België: Het Blogger by Nature event. 

Gemiddeld komen elk jaar zo’n 65 bloggers samen in StayOkay Soest om trainingen te volgen en contacten te leggen met PR- en marketingbureaus, merken en webshops. In totaal hebben meer dan 180 bloggers het event bijgewoond. Het internationale bedrijf Yoast, die van de WordPress plugin, is hoofdsponsor van het event en samen met de bedrijven op het netwerkplein maken zij dit jaarlijkse event mede mogelijk. 

Nou denk jij misschien: “maar er is vorig jaar geen enkel event doorgegaan vanwege Corona”. Het Blogger by Nature event wel. Helemaal veilig op anderhalve meter afstand. En het was het gezelligste event in 4 jaar tijd. Het kán en dit jaar organiseer ik het evenement op 5 juni voor de 5e keer!

Zie hieronder het filmpje van afgelopen jaar.

O.a. deze bedrijven hebben gestaan op een van onze events:

sponsor event RVG Media
Yoast wordpress plugin sponsor event
sponsor event Puressentiel
Bloggerslijst sponsor van het Blogger by Nature event
check in PR netwerkplein
BOTI netwerkplein sponsor event
Asmodee sponsor event
PR bureau Media Tornado
Philogirl pr bureau
CK Media Promotions sponsor event netwerkplein
Orange Planet sponsor netwerkplein
Hulc sponsor van het Blogger by Nature event
logo stayokay soest sponsor blogger by nature event

Prijzen opvragen? Graag even sparren? Of liever op een andere manier met mijn grote netwerk met bloggers en influencers in contact treden voor samenwerkingen? Mail me dan op esmee@bloggerbynature.nl en indien gewenst plannen we een telefonisch overleg of spreken we elkaar via Zoom.

Asmodee sponsor op het netwerkplein
Puressentiel sponsor netwerkplein
check in PR bureau bloggersevent
pr samenwerkingen met bloggers

Graag vrijblijvend op de hoogte blijven van deze en toekomstige events? Vul dan onderstaand formulier in.

Ja, hou mij vrijblijvend op de hoogte
van toekomstige events

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.