Online cursus:

Geld verdienen met je blog doe je zo!

over mij Esmée blogger en eigenaar blogger by nature

Hoe zou het zijn als je eindelijk meer geld kan verdienen met je blog?

 

 • Is bloggen je lust en je leven, maar zou je er ook graag de cadeautjes onder de kerstboom, je boodschappen en je hypotheek of huur van betalen?
 • Zou je graag meer lucratieve barter samenwerkingen en betaalde opdrachten willen?
 • Zou jij van een tijdverslindende hobby willen gaan naar een goed betalende (bij)baan?
 • Wil jij net als ik vanuit huis werken wanneer het jou uitkomt?
 • Is leven van je blog voor jou een droom die je graag uit laat komen?
 • Kortom, wil jij een inkomen verdienen met je blog?

Laat mij je vertellen hoe.

Voor ambitieuze bloggers die van hun hobby een betalende (bij)baan willen maken, heb ik de training: Geld verdienen met je blog doe je zo! ontwikkeld.

In deze 5 lessen ga jij leren hoe jij geld kan verdienen met je blog:

 1. Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog
 2. Met affiliate marketing slapend rijk worden?
 3. Dit moet je weten bij het aangaan van betaalde samenwerkingen
 4. Hoe bepaal ik mijn tarief?
 5. Zo vind je betaalde samenwerkingen

De lessen bevatten een video en daarbij de tekst van de les in pdf én de les in podcast, zodat je de hele cursus ook nog eens in de auto kunt beluisteren. Elke les bevat bonussen, links en bronnen, zodat jij vanaf dat moment je blog kan professionaliseren.

Je mag mij het hemd van het lijf vragen over de onderwerpen in de cursus én er is een besloten Facebookgroep voor alle deelnemers.

Deze cursus bevat mijn 6 jaar ervaring in geld verdienen met bloggen die ik met liefde aan je overdraag.

 • Wil jij (meer) geld verdienen met je blog?
 • Wil je jouw vragen beantwoord zien over het verdienen van geld met je blog?
 • Wil je honderden e-mail adressen ontvangen van potentiële samenwerkingspartners?
 • Ga jij ook vanaf nu die o zo leuke, maar tijdrovende hobby omzetten in een betalende (bij)baan?

En dat heb je binnen no-time terugverdiend!

blogger lisette enjoyhsp.nl blog

“Esmée is zeer deskundig en kan het goed uitleggen. In de cursus Geld verdienen met bloggen doe je zo! deelt ze bijna al haar kennis met je. Ik ben zelf pas net begonnen en had er echt zoveel aan. Als ik er even niet uitkwam, dan kon ik mijn vraag stellen aan Esmée. Ze reageerde daar heel erg snel op. Dat was ontzettend fijn, want zo kon je steeds verder. Esmée is snel en behulpzaam. De lessen zijn ook goed overzichtelijk en makkelijk te volgen. Op naar mooie samenwerkingen!”

Lisette | enjoyhsp.nl

over Esmée organisator Blogger by Nature event

 

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik:

 • heb 25+ jaar marketing ervaring
 • ben 11 jaar ondernemer, waarvan 6 jaar fulltime
 • heb 6 jaar een succesvol blog met website4mama.nl
 • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
 • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied

 

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan. 

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

 "Esmee is de GO-TO persoon als je meer wilt weten over bloggen en alles wat daarbij komt kijken. Ze is enorm bescheiden, maar ik heb inmiddels ervaren dat ze heel veel kennis heeft waar ze je echt verder mee kan helpen. En als het echt specialistisch wordt, heeft ze een heel groot warm netwerk waar ze je mee verder helpt."

Antoinette Nunes | Identief

Ik ben een beginnende blogger, is deze cursus iets voor mij?

Ik heb deze cursus ontwikkeld voor beginnende en medior bloggers. Dus ambitieuze bloggers die of net beginnen of al een tijdje bloggen maar daarmee nog nauwelijks inkomen verdienen.

Krijg ik begeleiding en waar kan ik heen als ik vragen heb?

Ja, gedurende 3 maanden mag je me alles vragen over de lesstof. En er is een Facebookgroep beschikbaar waar je vragen kunt stellen. Ik of een van de medecursisten kunnen je vragen dan beantwoorden.

Leer ik in deze cursus hoe ik moet bloggen?

Nee, je gaat in deze cursus niet leren HOE je moet bloggen. Ook niet hoe SEO werkt. Dat wordt mogelijk binnenkort in een andere cursus uitgelegd. Je leert in deze online cursus hoe je met jouw blog geld kan gaan verdienen zodat je tijdrovende, maar o zo leuke hobby geld gaat opleveren.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik terecht?

Heb je nog een vraag over deze online cursus stuur me dan gerust een mailtje naar esmee@bloggerbynature.nl