Level up!

Hét groepsprogramma voor ervaren bloggers

Wil je van je blog een goedlopende onderneming maken? Wil je een blog dat volledig in je inkomen voorziet? In 4 maanden gaan we jou en je blog op het niveau brengen, zodat je blog en je bedrijf in een stroomversnelling komt.

Hoe zou het zijn als je van je blog een goedlopend bedrijf kunt maken?

Deze stappen heb je al doorlopen als blogger:

I

Van een hobby naar de eerste paar duizend bezoekers op je blog

I

Van een paar duizend bezoekers naar een eerste samenwerking

I

Van een eerste samenwerking naar het versturen van je eerste factuur

I

Van je eerste factuur naar een redelijke inkomstenstroom

En nu wil je:

I

Van een redelijke inkomstenstroom naar een goedlopend bedrijf

Alleen dat goedlopende bedrijf wil nog niet echt van de grond komen. Je blijft steken op aantallen bezoekers en op omzet. Het frustreert. Je voelt dat het erin zit, maar je mist de kennis en de ondersteuning om écht een verschil te maken. Het is dichtbij en je kunt het bijna aanraken. Bijna!

Blogcoaching

Meld je aan voor het Level up! groepsprogramma!

profielfoto Esmée Branbergen coach voor bloggers

Wij

(Linda van Aken en Esmée Branbergen) gaan jou helpen bij het realiseren van dat goedlopende bedrijf. Met onze begeleiding tijdens het 4 maanden Level Up programma ga je ondervinden hoe je wél je doelen haalt. Hoe je wél meer bezoekers en meer omzet haalt. Ga jij jouw droom waarmaken?

profielfoto Esmée Branbergen coach voor bloggers

Onder onze begeleiding ga jij:

Je bezoekersaantallen verhogen

Meer omzet maken

En krijg je inzicht hoe je ook na die 4 maanden verder kunt groeien

Start van Level up!: 1 februari 2024

testimonial blogger Ellen Mamascrapelle.nl

Ellen | mamascrapelle.nl

“Ik blog nu al 8 jaar. De eerste jaren zag ik een mooie stijging, maar ik bleef de laatste jaren maar hangen op een bepaald aantal unieke bezoekers per maand. Daarbij had ik al zoveel content online staan, moest ik daar nog wat mee? En natuurlijk heb ik ook een wens om meer te gaan verdienen met de blog. Maar hoe dan?
Toen Esmée een level-up programma aanbood heb ik letterlijk 1 nachtje geslapen en getwijfeld. Ja het is even een investering, zou ik hem terugverdienen?
Ik kan je nu na 3 maanden al een ja als antwoord geven. Ik heb voor de vakantie weken gehad met 7 betaalde opdrachten per week en heb al 2 blogs trending gehad waardoor mijn bezoekcijfers omhoog zijn geschoten. Mijn bezoekersaantallen zijn dusdanig gestegen dat ik zelfs ben toegelaten door Mediavine en nu middels advertentie ook extra inkomsten genereer. Ja, die investering heb ik er al zo goed als uit dus.
Linda en Esmée begeleiden je goed tijdens het traject. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht via de 1-op-1 gesprekken. Er zijn online sessies waarbij je samenspart met andere deelnemers met vragen die je hebt. En er zijn trainingssessies online waarin je veel handige dingen leert die je echt helpen groeien met je website”
Van blog naar business coaching voor bloggers

Hoe zou het zijn als:

Je binnen afzienbare tijd je investering al hebt terugverdiend?

Je je bezoekersaantallen significant weet te verhogen?

Je de omzet uit je blog weet te verdubbelen?

De opdrachtgevers naar jou toekomen in plaats van dat jij op zoek moet naar hen?

Zo ziet het 4 maanden Level up! groepsprogramma eruit:

Coaching traject

Gesprek waarin we jouw doelen helder krijgen

3x een online masterclass door Linda en/of Esmée

3x een online 1 op 1 coachinggesprek

1x in de maand een online groepsbijeenkomst waar je o.a. vragen kunt stellen

Afsluitend adviesgesprek

24/7 je vragen stellen via e-mail

Je ontvangt verder nog

Een zoektermen- en concurrentieonderzoeksrapport van een specialist t.w.v. 275 euro

Toegang tot de online training SEO voor bloggers t.w.v. 129 euro

Boost je Blog & Business Bundel t.w.v. 97 euro

een surprise masterclass van een externe specialist o.b.v. behoefte

24/7 contact met andere deelnemers in jouw Level-up! groep (als je dat wilt)

De prijs van het 4 maanden Level-up! programma voor ambitieuze bloggers:  is 1299,- (of 4 maandelijkse termijnen van 338,-)

Periode: februari t/m mei 2024

Coach programma level up voor bloggers: Linda van Aken

Over Linda door Esmée

Linda was een van de eerste bloggers die ik leerde kennen op een persevent toen ik in 2015 startte. Toentertijd werkte ze nog in de kinderopvang naast het harde werken dat ze deed aan haar blog. Ze heeft in 8 jaar tijd met meer dan een half miljoen bezoekers per maand een van de grootste mamablogs van Nederland neergezet: mamaliefde.nl. In haar uppie! Ze is ontzettend analytisch. Daar waar ik in mijn analyses afhaak omdat ik het dan saai ga vinden en de focus verlies, gaat Linda door met spitten door Google Analytics en Google Search Console. Ze vindt dat alleen maar leuk. Respect! Dat analytische brein van haar en de enorme drive die ze heeft, maken haar tot de succesvolle blogger die ze is. Recentelijk heeft ze in een paar maanden tijd ook reis-liefde.nl, huistuinenkeukenliefde.nl en kerstliefde.nl online gezet en de eerste 2 hadden binnen een paar maanden meer dan 50.000 bezoekers per maand en de laatste zelfs binnen een maand!. Niemand doet haar dat na. Linda is ondanks die successen enorm bescheiden, maar ík mag zeggen dat we met z’n allen naar haar mogen opkijken. Wat zij heeft neergezet, is ongekend. En ik ben dan ook heel blij dat ze samen met mij de deelnemers uit dit groepsprogramma Level up! wil begeleiden. They can pick her brain. Hoe lekker is dat! ?

coach groepprogramma level up voor bloggers

Over Esmée door Linda:

Toen ik begon met bloggen heb ik vrij snel Esmée leren kennen als collega-blogger op website4mama.nl. Ze onderscheidde zich direct van de andere ‘standaard’ blogs doordat ze niet alleen artikelen publiceerde, maar ook echt nadacht over de business kant met speciale aandacht voor webshops die een advertentie konden inkopen op haar platform. Daarnaast had ze veel kennis over Facebook marketing waarmee ze toen al anderen hielp. Een paar jaar later heeft ze haar focus verlegd naar het professionaliseren van de ‘bloggerswereld’, met onder andere de Blogger by Nature events. Natuurlijk was ik bij het eerste event aanwezig, en heb ik de jaren die daarop volgden diverse workshops mogen geven. Naast dit event heeft ze meerdere online trainingen ontwikkeld en een bundel samengesteld met een breed aanbod van papers in samenwerking met andere professionals. Je kan ook bij haar terecht voor 1 op 1 coaching op het gebied van bloggen, wat ik daarom ook regelmatig aan andere bloggers adviseer. Alsof dat niet genoeg is, bemiddelt ze ook nog eens tussen opdrachtgevers en bloggers, waardoor ze bloggers regelmatig van betaalde opdrachten voorziet en organiseert ze persreizen. Recent kwam ze met het idee voor het Level up! groepsprogramma om zo anderen te helpen hun blog te professionaliseren en echt neer te zetten als bedrijf. Esmée heeft hier als online ondernemer heel veel ervaring in en weet hoe ze iedere kans optimaal moet benutten. Daarom heb ik er ook alle vertrouwen in dat dit een succes gaat worden, en werk ik graag met haar samen!

Twijfel je nog? Wil je eerst een online afspraak om te kijken of het Level up! programma echt iets voor jou is? Maak dan een afspraak in Esmée’s agenda via onderstaande knop.

Vragen? Check of je antwoord hieronder staat

Ik ben een beginnende blogger. Is Level up! iets voor mij?

Nee, het programma is niet geschikt voor beginnende bloggers. Je moet je eerst verdiepen in zoekmachineoptimalisatie. Je kan mijn online training: SEO voor bloggers volgen om die kennis op te doen. En ook de cursus: Geld verdienen met je blog doe je zo! is voor beginnende bloggers heel geschikt. Je hebt met die cursus gelijk een flinke streep voor op andere startende bloggers.

Mijn blog loopt al heel goed. Is dit dan toch iets voor mij?

Dan is de vraag: wat is goed? Wil je beter? Als het antwoord ja is, dan is het programma iets voor jou. Als je goed, goed genoeg vindt, dan is het niet voor jou. Het is namelijk best een intensief programma waar je de nodige tijd in moet steken. Het is dus alleen voor jou als je meer en beter wilt.

Hoeveel tijd moet ik investeren in Level up!

Je moet rekenen op zeker 4 uur in de maand aan online overleg en masterclasses. En daarna wil je natuurlijk hetgeen je besproken en geleerd hebt in praktijk brengen. En die tijd is afhankelijk van de aandachtspunten en tips die je krijgt. Dus hou rekening met in totaal in ieder geval een halve dag per week.

Is het programma te combineren met een ft baan buitenshuis?

In theorie is het te combineren, omdat alle masterclasses die overdag gegeven worden ook opgenomen worden. Realiseer je wel dat je dan niet de volledige potentie van het groepsprogramma ervaart. Je moet dan de online sessies nadien bekijken en kan niet on the spot je vragen stellen. We gaan ervan uit dat bloggen een deel van jouw baan is en je dus in ieder geval een paar dagen in de week hieraan besteedt en daarbij ook je tijd enigszins vrij kunt indelen. Een keer een 1 op 1 sessie in de avond is niet zo’n probleem, maar over het algemeen zullen de sessies en masterclasses overdag plaatsvinden.

Waarom is de prijs hoger als je betaalt in termijnen?

De prijs is in totaal duurder bij een betaling in 4 termijnen, omdat elke administratieve handeling geld kost.

Moet ik toegang geven tot mijn Google Analytics en Search Console?

De SEO expert heeft toegang nodig tot je Google Search Console om een goed zoekwoorden- en concurrentieonderzoek te kunnen doen. Daarna kan je de toegang weer verwijderen. Wij hebben toegang nodig bij GSC en GA om een 0-meting te doen en je vorderingen in de gaten te houden, zodat we je tijdens het traject kunnen adviseren en bij kunnen sturen. Als het programma is afgelopen, verwijder je onze toegang weer.

Ik deel in alle openheid mijn blogcijfers. Hoe staat het met geheimhouding?

Wij zijn heel strikt als het gaat om geheimhouding en veiligheid. Alles wat gedeeld wordt tijdens het groepstraject door ons, door jou of door mede-deelnemers blijft onder ons. Niets ervan komt naar buiten. Niet jouw cijfers, niet je struggels of dat van mede-deelnemers. We gunnen elkaar de wereld en misgunnen elkaar niets. Successen worden onderling gevierd en tegenslagen besproken. We gaan dit samen aan en samen doen. Je mag erop vertrouwen dat alles wat je deelt binnenskamers blijft.