2-daagse

Boost je blog & business

N

Loop je vast?

N

Levert je blog en/of online onderneming niet genoeg op?

N

Heb je weinig grip op je omzet?

N

Heb je wel doelen gesteld, maar geen idee hoe daar te komen?

Speciaal voor jou organiseer ik weekenden en 2-daagse events met 2 overnachtingen die een grote boost gaan geven aan jouw blog en business.

Voor ambitieuze bloggers en ondernemers

Wil jij ook in een kleine gezellige setting met gelijkgestemden werken aan je blog en aan je business?

Je gaat trainingen en workshops volgen waar jij behoefte aan hebt. Wil jij het naadje van de kous weten over SEO, Affiliate Marketing, Pinterest, Instagram, Content marketing, Google Analytics en Search Cosole, e-mail marketing of misschien wil je graag een workshop fotografie volgen? Ik regel dat voor jou en de hele groep van 7 – 12 deelnemers. Met een kleine groep gelijkgestemden ga jij aan de slag met je blog en business.

Ben jij een ervaren blogger of online ondernemer en wil je meer verdieping en kennis om je blog en business naar het volgende niveau te tillen? Dan is het Boost je blog weekend wat voor jou! Geen trainingen waar je niets aan hebt, maar helemaal op maat georganiseerd voor jouw business.

training affiliate marketing

De gewenste trainingen verschillen per weekend, omdat jij deze zelf mag aangeven.
Denk aan bijvoorbeeld:

N

affiliate marketing

N

seo

N

google analytics / google search console

N

instagram & branding

N

content marketing

N

facebook adverteren

N

linkedin

N

een online programma maken

N

wordpress

N

pinterest

N

fotografie

N

vloggen

N

canva

N

etc.

Zodra er voldoende animo is voor een weekend of 2-daagse ontvang je een mail. Opgeven is vrijblijvend totdat een definitieve datum en plaats bekend is en de trainers bepaald zijn. Pas dan geef je definitief aan of je wilt deelnemen aan het eerstvolgende event.

De kosten zijn afhankelijk van de ingevlogen experts en of jij graag alleen op een kamer slaapt. Normaliter ligt de prijs voor een weekend tussen de 450 en 600 euro pp.

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 14 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

foto kinderboekenjuf

Ingrid | Kinderboekenjuf.nl

“Tijdens de Boost je Blog & Business 2-daagse ga je echt de diepte in. De trainingen werden verzorgd, eten en drinken was voldoende aanwezig en tussendoor was er tijd om even te relaxen in of om het huis.¬†Het fijne aan de trainingen is dat ze voor gevorderden zijn en lekker lang duren. Doordat we met een kleine club waren, was er voldoende tijd voor persoonlijke vragen en konden we echt stappen maken. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mijn onderneming zo naar een nieuw niveau te tillen.”

Heb je nog een vraag?

Kijk dan even of het antwoord toevallig hieronder vermeld staat.
En zo niet, mail me dan op esmee@bloggerbynature.nl met je vraag.

Wat is de locatie van het weekend?

Dat verschilt per keer. Ik probeer het weekend zoveel mogelijk centraal in Nederland te houden, maar het kan voorkomen dat we naar andere provincies moeten uitwijken.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee, de prijs die ik noem, is all-in en dus inclusief ontbijt, lunch, diner, drankjes, lekkers en trainingen uiteraard. De reiskosten van en naar de locatie zijn wel voor eigen rekening.

kan ik mijn deelname last minute nog annuleren?

Nee, is er een factuur gestuurd voor je deelname dan kan je deze niet meer annuleren. Wel mag je iemand anders voor jou in de plaats laten komen. Dat moet dan wel even aan mij doorgegeven worden via mial: esmee@bloggerbynature.nl.¬†De financi√ęle afhandeling regel je onderling.

Ik kan niet in een weekend, maar wel doordeweeks. Kan ik me toch aanmelden?

Ja hoor, geef dit dan vooral even aan bij je aanvraag.

Ik heb zeker interesse, maar kan door omstandigheden niet blijven overnachten. Kan ik me alsnog aanmelden?

Liever niet, maar als je de enige bent in de groep die niet kan blijven overnachten dan is het geen probleem. We starten de dag om 10.00 uur dus als je er voor die tijd kunt zijn, dan kan je de nachten ook thuis slapen. De prijs voor de 2-daagse is dan gelijk aan de prijs incl. overnachting op een 2-persoonskamer met 2-persoonsbezetting.

Als ik mij aanmeld, ontvang ik dan gelijk een factuur?

Nee, je meldt je vrijblijvend aan. Pas wanneer ik je mail met een definitieve datum en een definitief programma en deze zijn passend in jouw schema en voldoet aan jouw wensen, dan laat je mij definitief weten of je komt. Pas dan ontvang je een factuur.