Online cursus:

Seo voor bloggers

Hoe zou het zijn als je een alsmaar stijgend aantal bezoekers ontvangt via Google? Voor ambitieuze bloggers die willen leren hoe ze zoekmachine-optimalisatie inzetten voor hun blog heb ik de training: SEO voor bloggers – zo wordt Google je beste vriend! ontwikkeld.

 

Zo maak je van Google je beste vriend!
N

Wil je zonder veel moeite een alsmaar stijgend aantal bezoekers via Google op je website en blog?

N

Wil je leren hoe je jouw blogs SEO proof schrijft?

N

Wil je weten wat je verder moet doen om een gratis constante stroom aan lezers te ontvangen en daar ook geld mee te verdienen?

N

Op zoek naar een training die je op eigen tempo kunt doen, maar waar je wel vragen kunnen stellen als je er even niet uitkomt?

online cursus voor bloggers

Zo ga jij leren hoe je SEO goed inzet voor je blog

5 (video)lessen met naslagwerk:

Wat jij moet weten over SEO

Zo worden jouw blogs SEO proof

Alles over linkjes: interne en externe links, linkbuilding en linkjuice

Over index en no-index

Meten = weten: met uitleg over Google Search Console en Google Analytics

De lessen bevatten video’s van 15 – 25 minuten minuten en daarbij de tekst van de les in pdf én de les in podcast, zodat je de hele cursus ook nog eens rustig kunt nalezen en bijvoorbeeld in de auto kunt beluisteren.

Elke les bevat opdrachten, bonussen, links en bronnen, zodat jij na deze online training weet hoe jij bezoekers trekt via Google. En alles gewoon lekker in Jip en Janneke taal, want we moeten niet doen alsof het rocket science is. Iedereen kan het!

Deze cursus bevat mijn 7 jaar ervaring in hoger scoren in Google met mijn blogs die ik met liefde aan je overdraag!

Hoe je geld kunt verdienen met bloggen leer je in de online training Geld verdienen met je blog doe je zo

Na deze SEO cursus:

Weet jij hoe je een gedegen zoektermenonderzoek doet

Kan je blogs SEO proof schrijven

Weet je wat belangrijk is voor de vindbaarheid van je blogs in zoekmachines

Ga je hoger ranken in Google en meer bezoekers trekken

Jouw investering is slechts 129,-

Blogger Inge van Ingebeleeft.nl

Inge | ingebeleeft.nl

“Wat een eyeopener deze training. Hoewel ik echt wel op de goede weg ben, heb ik hier toch echt veel nieuwe dingen geleerd, die ik inmiddels toepas in mijn blog. Esmée legt in video’s en begrijpelijke taal uit hoe de SEO in elkaar steekt. Tijdens deze cursusonderdelen krijg je van Esmée huiswerk mee. In mijn geval betekent dit dat ik zo’n 200 blogs mag gaan optimaliseren. Want ooit begon ik zonder enige kennis van SEO. Doordat ik voor mijn werk in loondienst ook nog moest studeren, moest ik de blog op een lager pitje zetten, maar toch heeft deze training ervoor gezorgd dat mijn blog mocht groeien. Mijn bezoekersaantallen zijn in 1 jaar tijd verdubbeld en mijn DA is gestegen van 15 naar 20, waardoor ik opeens een stuk interessanter ben voor betaalde samenwerkingen. Door de SEO training van Blogger by Nature heb ik deze mooie groei mogen doormaken. Daarom ben ik ook heel nieuwsgierig naar de cijfers eind 2023 als ik de blog weer de liefde en aandacht kan geven. De SEO training is een echte aanrader voor iedereen die net gestart is met bloggen of die al even blogt, maar net die kennis mist over SEO.”

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 14 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

testimonial identief voor boost bundel

Antoinette | Identief

Esmee is de GO-TO persoon als je meer wilt weten over bloggen en alles wat daarbij komt kijken. Ze is enorm bescheiden, maar ik heb inmiddels ervaren dat ze heel veel kennis heeft waar ze je echt verder mee kan helpen. En als het echt specialistisch wordt, heeft ze een heel groot warm netwerk waar ze je mee verder helpt.

Vragen? Check of je antwoord hieronder staat

Ik ben een beginnende blogger. Is deze cursus iets voor mij?

Ik heb deze cursus ontwikkeld voor beginnende bloggers die hun blogs gelijk goed SEO proof willen schrijven en goed willen inrichten en voor medior bloggers, die een volgende stap willen zetten en hun blog willen optimaliseren.

Krijg ik begeleiding en waar kan ik heen met mijn vragen?

Ja, gedurende 3 maanden mag je me alles vragen over de lesstof. En er is een Facebookgroep beschikbaar waar je vragen kunt stellen. Ik of een van de oudcursisten kunnen je vragen dan beantwoorden.

Leer ik in deze cursus hoe ik moet bloggen?

Nee, je gaat in deze cursus niet leren HOE je moet bloggen. Wel hoe je het beste je blog gelijk goed inricht en hoe je je blogartikelen SEO proof schrijft.

Ik heb nog een paar vragen...

Heb je nog een vraag over deze online cursus stuur me dan gerust een mailtje naar esmee@bloggerbynature.nl