SEO QuickScan video

Voor meer constante stroom aan bezoekers naar jouw blog & website

Wil jij ook binnen 20 minuten weten hoe je de SEO van je blog en website kunt verbeteren? Boek dan vandaag nog de SEO QuickScan video, verbeter de vindbaarheid van je website en krijg meer en meer bezoekers via Google!

 

Binnen 20 minuten weet jij hoe je meer bezoekers krijgt

Het is zó frustrerend: je blogt regelmatig en je hebt echt veel tijd geïnvesteerd in het maken van je website en het schrijven van de teksten, maar de bezoekers via Google blijven uit. Ze weten je website niet te vinden. En daar is een reden voor.

Soms is de oplossing simpeler dan je denkt. En die oplossing heet SEO: zoekmachine optimalisatie.

Maar dat optimaliseren van je SEO… je weet gewoon niet waar te starten. Je wilt eigenlijk gewoon snel weten OF er wat te verbeteren valt en WAT die verbeteringen dan zouden zijn. Dan kan je daarna besluiten of je de optimalisaties zelf gaat doen of dat je het optimaliseren uitbesteedt.

Met de Blog & Website SEO QuickScan weet je binnen 20 minuten waar de verbeterpunten in jouw website en teksten liggen en waar dus veel te winnen valt als het gaat om het trekken van bezoekers naar je website en blog.

Hoe je geld kunt verdienen met bloggen leer je in de online training Geld verdienen met je blog doe je zo

De Blog & Website SEO QuickScan is:

De eerste stap naar meer bezoekers en dus meer omzet via je website

Een video van ong. 20 minuten met een duidelijke uitleg van jouw SEO verbeterpunten

Een makkelijke manier om snel de SEO op je webpagina's op orde te hebben

De SEO QuickScan omhelst on-page SEO. Dat betekent dat ik kijk naar je teksten, je afbeeldingen en alles wat er verder op je (blog)pagina’s gebeurt dat invloed kan hebben op je SEO.

Ik laat je in een duidelijk video zien waar het mis gaat. En zie ik verbeterpunten waardoor je meer geld kunt verdienen via je blog en website, dan zal ik ook die meenemen.

Blogger Maaike van blog reisgelukjes.nl

Maaike | Reisgelukjes.nl

“Esmée heeft een SEO QuickScan Video gemaakt voor mijn reisblog reisgelukjes.nl. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar het was toch wel confronterend. Ik ben een aantal jaar geleden vol enthousiasme, maar met nul WordPress-ervaring mijn reisblog begonnen. En dat bleek ook wel uit de SEO-scan, want er waren toch wat fouten in geslopen en dingen die ik als communicatieadviseur eigenlijk wel weet maar nog niet aan toe was gekomen. De tips van Esmee waren dan ook erg nuttig voor mij en een stok achter de deur. En (hier en daar met wat Googlen) ook goed uitvoerbaar. Ik ben nu een stuk blijer met mijn website. Ik vind mijn site een stuk overzichtelijker geworden en ik hoop dat dit mij gaat helpen hoger te scoren in Google. “
blogger lisette enjoyhsp.nl blog testimonial

Linda | Tuinenbuitenleven.com

“”In de SEO QuickScan video legt Esmée op een rustige toon haar bevindingen vast. De video duurt ongeveer een kwartier en zit boordevol aanwijzingen en tips om mijn blog te verbeteren. Ik kijk met haar mee terwijl ze de verbeterpunten niet alleen aanwijst maar ook inzichtelijk maakt. Aan het eind van het filmpje herhaalt ze alle punten waar ik vervolgens direct mee aan de slag kan. De MP4 kan ik terugkijken om na te gaan of ik de vele handige en praktische tips wel allemaal heb verwerkt””

Een logisch vervolg op de SEO QuickScan is de online training SEO voor bloggers – Zo maak je van Google je beste vriend!

online cursus voor bloggers

Wat is het verschil tussen de online training en de SEO QuickScan?

Met de SEO QuickScan leer ik je niet het HOE, zoals ik je bij de training wel leer. Ik vertel je alleen welke verbeterpunten je op dit moment hebt

De online training heeft 5 videolessen van 15 – 20 minuten met naslagwerk. De SQS video is om en nabij de 20 minuten

De SEO QuickScan kost 89,- en de online training 129,-