Je hebt zojuist de Boost je Blog & Business Bundel aangeschaft! Ben je klaar voor de boost van jouw online business? Via onderstaande knop kan jij je bundel downloaden.

Welkom!

Welkom op de ledenpagina van de Boost je Blog & Business Bundel. Je behoudt tot een jaar na aankoop van je bundel toegang tot deze ledenpagina waar mooie kortingen gedeeld worden van verschillende bijdragers aan de bundel.

Deze pagina is dynamisch. De kortingen die er vandaag op staan, kunnen morgen verdwenen zijn. Je wordt weliswaar op de hoogte gehouden via e-mail van nieuwe kortingen en acties gedurende het jaar, maar het beste is om regelmatig in te loggen.

Blogger by Nature: boek een gratis blogscan t.w.v. 49,-

Weten of je blog verbeterpunten heeft? Ik neem geen blad voor de mond en vertel je precies of je op de goede weg zit. Kan je wel tegen een beetje kritiek? Boek dan een gratis quickscan van je blog!

De blogscan is beschikbaar voor maximaal 4 blogs in de maand en worden uitgevoerd op basis van binnenkomst.

Gebruik maken van dit aanbod? Stuur je mail naar info@bloggerbynature.nl

Fanfactor: €65 korting op de 365 dagen Programma’s

Wil jij gedurende een jaar 365 dagen geïnspireerd worden en succes boeken met Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn en Social Media dan heeft Anne daarvoor een mooi programma ontwikkeld. Elke dag gedurende een jaar een waardevolle mail en een maandelijks e-book!

Gebruik de code KORTING65 voor €65 korting op een programma naar keuze. (Deze korting is niet geldig i.c.m. lopende acties)

Masja Slootweg: 700 korting op de complete LinkedIn training

Is jouw ideale klant actief op LinkedIn maar gebruik jij dit kanaal nog te weinig effectief? Heb je daardoor het gevoel kansen te laten liggen? Wil jij zichtbaar zijn op LinkedIn en op een makkelijke manier klanten genereren via LinkedIn? Check dan eens de training van Masja Slootweg. Zij is dé LinkedIn expert van Nederland en via haar training ga je zeker succes boeken.

Bloggen baart kunst: 50% korting op cursus “Verleid je lezer met de juiste titel”

Merel van Bloggen Baart kunst biedt jou een korting van 50% op haar online training: Verleid je lezer met de juiste titel. Je schaft de training nu aan voor slechts €30 euro als je de kortingscode: BBN50 gebruikt bij het afrekenen. Dus kijk voor meer informatie als jij graag blogs schrijft die uitnodigen tot lezen.

De contentcoach: €20 korting op de content courses

Je weet dat het belangrijk is consistent zichtbaar te zijn, alleen bereik je je potentiële klanten nóg lang niet altijd. Je loopt vaak vast bij het bedenken en maken van waardevolle content. Binnen de content die je maakt mis je focus, structuur en inspiratie. Als je dit herkent dan is de content courses van Emel iets voor jou. Met de code: bloggerbynature ontvang je €20 korting op de cursus die 28 september start en betaal je nog maar €45!!

Optimus Online: €25 korting op de Yoast SEO training

Haal alles uit je SEO plugin van Yoast! Word je maar niet vindbaar ondanks een hele reeks groene bolletjes? Snap je niet hoe je SEO-plugin nu eigenlijk bijdraagt aan jouw vindbaarheid? Ontdek wat je SEO-plugin allemaal doet en haal alles uit je (Yoast) SEO-plugin.

Gebruik de code: bbbseo2020 voor de 25 euro korting!

Kelly Caresse Coaching: €30 korting op een cursus naar keuze

Wil je graag vloggen, maar mis je nog de durf en weet je niet goed hoe je met vloggen jouw doelgroep bereikt? Of wil je nu wel eens goed van start met je Instagram? Kelly is al jaren vlogger, blogger en influencer en leert het jou tijdens een van haar trainingen.

Met de code: Bloggerbynature ontvang je 30 euro korting op een training naar keuze!

Something Ilse: 20% korting op de training: je eigen ebook maken

Altijd al gedroomd van een prachtig eigen ebook om je email lijst te laten groeien? Ilse leert jou in Canva een prachtig ebook te maken in jouw huisstijl.

Deze zeer uitgebreide training schaf je aan met 20% korting wanneer je deze code bij het afrekenen gebruikt: EbooksMaken

Fleur van Pinexpert

Pinexpert: 50% korting het handboek pin-afbeeldingen ontwerpen in canva

Met de code: BBNBUNDEL ontvang je 50% korting op het handboek Pin-afbeeldingen ontwerpen. Fleur is Pinterest expert en weet als geen ander waaraan een goede pin moet voldoen om zoveel mogelijk repins te genereren en uitnodigt tot klikken. Het handboek vertelt je precies waaraan een goede pin moet voldoen. 

Nicole Adelaars: €300 korting op een 1:1 blogtraject

Wil jij echt aan de slag met (zakelijk) bloggen en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken, dan biedt Nicole een 1 op 1 blogtraject aan met een heel mooie korting.

Met de code: Boostjeblog ontvang je €300 korting op haar blogtraject en betaal je nog maar €497.

merel bloggenbaartkunst.nl training blog optimalisering

Bloggen baart kunst: 20% korting op het gehele cursus aanbod

Beter leren bloggen? Bloggen baart kunst biedt jou 20% korting op alle cursussen. Toffe online trainingen als hoe je een zoekwoordenonderzoek doet en bijvoorbeeld over cornerstone content kan je nu met 20% korting aanschaffen.

Gebruik de kortingscode: BBN20 bij het afrekenen

workshop fotograferen met je smartphone van Janou

Foon Foto: 15% korting op de training smartphone fotografie

Wil jij ook alles uit je smartphone halen en de mooiste foto’s leren maken? Dan is de laagdrempelige online training van fotografe Janou iets voor jou. Zij is expert in smartphone fotografie en schrijfster van het boek Smart Photos. Gebruik de code: smart07 om gebruik te maken van je korting

Geldig t/m 16 oktober

Facebookles: 50% korting op cursus Facebookles Compleet

In deze cursus heeft Laura al haar kennis over Facebook gebundeld en in praktische lessen gegoten. Je kijkt mee op haar scherm, voert zelf opdrachten uit en maakt tussentijdse toetsen. Wil je aan de slag met Facebook, dan is deze uitgebreide cursus van Facebookles een aanrader.

Met de code: BOOST ontvang je 50% korting!

Socially Sanne: 40% korting op het e-book: adverteren op Instagram

Wil jij graag meer klanten en omzet via Instagram en zou je meer willen leren over het adverteren op Instagram, dan heeft Sanne daar een waardevol e-book over geschreven dat jij nu met 40% korting kan aanschaffen voor slechts €10,77

Gebruik bij aanschaf de kortingscode: bloggerbynature40 

Pincreatieve: 10% korting op de online Pinterest training

Wil jij ook een pro worden in Pinterest? Wil je daar écht goed in worden, dan is de online training Master Pinterest als een Pro van Arlette iets voor jou. Als koper van de bundel ontvang je 10% korting op deze diepgaande Pinterest training.

Gebruik daarvoor de code: PINIT20 bij het afrekenen.

Delorx: e-mail marketing ondersteuning met 10% korting

Kim zou jou graag willen helpen bij het inzetten van emailmarketing. Dat doet zij door de werkzaamheden voor je uit handen te nemen of door je te leren hoe je e-mailmarketing in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Met de code: BLOGGERBYNATURE ontvang je 10% korting op een pakket naar keuze

Socially Sanne: 40% korting op de Instagram Startersgids

Wil jij graag goed starten met Instagram, groeien in volgers en meer interactie op je posts? In de Instagram Startersgids van Sanne komt dit en nog veel meer aan bod, zodat jij succes boekt met Instagram voor je bedrijf.

Jij kan het ebook met 40% korting aanschaffen wanneer je deze code gebruikt: bloggerbynature40 

Fleur van Pinexpert

Echt Presenteren: Het video jaarprogramma met 50% korting 

Waar moet je beginnen met het uitkiezen van het juiste onderwerp? Hoe kan jij jezelf laten zien zoals je echt bent, waar moet je allemaal rekening mee houden of hoe kun je nu met voldoende structuur spreken? Dit is een hele kleine greep uit de lessen van het jaarprogramma – Scoren met video.

Gebruik de code: ebook voor jouw korting!

Debra van Dsocials trainer personal branding en Instagram

Dsocials.nl: 15% korting op basis instagram training

Debra kent het klappen van de Instagram zweep. In deze doorlopende 10 daagse training ga je leren hoe je meer volgers krijgt, meer interactie en meer klanten. En natuurlijk leer je spetterende content te maken.

Klik je op onderstaande knop dan is de korting al verwerkt in de getoonde prijs.

Blogger by Nature

Blogger by Nature: Boost Marketing- en Content planner 2021

Eindelijk de meest complete planner die je zowel op papier als digitaal in kunt vullen! 70 pagina’s vol planningtools o.g.v. social media, financiën, marketing, content en meer!

Als bundel bezitter kan jij deze planner in huis halen met €5 extra korting als je daarvoor de code: geld5 gebruikt bij het afrekenen

Fleur van Pinexpert

Boek een gratis Pinterest Call van 30 minuten

Heb jij vragen op het gebied van Pinterest en wat het voor jou kan betekenen? Bij Fleur van Pinexpert mag je deze allemaal stellen tijdens een gratis Call van 30 minuten.

Pak deze kans en stel alle vragen die je altijd al hebt willen stellen en professionaliseer je Pinterest account!

Je mag haar mailen op fleur@pinexpert.nl en geef daarbij aan dat je in bezit bent van de bundel.

Debra van Dsocials trainer personal branding en Instagram

Facebookles: 9,- korting op toffe Facebook en Instagram templates

Met deze templates ben jij set up for success! Gebruik de templates met de gratis versie van Canva en start direct met vullen. Typ je eigen caption, plaats de foto en download de afbeeldingen die klaar zijn om te posten. Plan je posts vooraf in voor bijvoorbeeld een maand zodat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Met jouw code: BOOSTJEBLOG ontvang je 9 euro korting en betaal je nog maar 10 euro voor deze Facebookkit.

Nicole Adelaars: Instagram Reels training met super korting!

Instagram heeft een nieuwe functie: Reels, en het is booming! Met deze online training van Nicole ga jij killer Reels maken, waarmee je het bereik op Instagram enorm vergroot en het je business doet groeien. En nee, je hoeft echt geen dansjes te doen wink

Altijd al willen weten hoe het nou precies werkt? Check dan deze training!

De ledenpagina van de Boost je Blog & Business Bundel is dynamisch. Elke dag kunnen er kortingen en acties bijkomen of worden verwijderd. Hou daarom regelmatig deze pagina in de gaten. Indien mogelijk houden we je via mail van de wijzigingen op de hoogte.