De Content Community

Samen creëren, leren en groeien

De perfecte combinatie van online leren, sparren en groeien met een community van gelijkgestemden (bloggers en online ondernemers) die je daarin steunt.

Ontdek De Content Community – jouw bron van groei en succes!

♥ Breid je kennis uit met online masterclasses

Sta jij te popelen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te verfijnen? Via online masterclasses brengen we de meest getalenteerde experts rechtstreeks naar jouw scherm. Leer de geheimen van succesvolle contentcreatie, ontdek effectieve marketing- en SEO-strategieën en verfijn je vaardigheden in het opbouwen van een trouwe online gemeenschap. Met De Content Community krijg je toegang tot waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen om je blog en/of online bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

♥ Ontdek de kracht van Masterminden: sparren met mededeelnemers

Twee weten meer dan één, toch? Dus 25, 35 of zelfs 50 weten meer dan 2! In De Content Community stimuleren we samenwerking en delen we kennis. Krijg de kans om te sparren met mededeelnemers die dezelfde passie en doelen hebben als jij. Bespreek specifieke onderwerpen, deel inzichten en successen en ontvang waardevolle input vanuit verschillende perspectieven. Samen staan we sterker en bereiken we meer!

♥ Ontvang wekelijks een waardevolle tip in je mailbox

Bij De Content Community draait alles om groei en vooruitgang. Daarom stuur ik jou via de mail wekelijks een exclusieve waardevolle tip, zodat je daar die week mee aan de slag kunt. Of je nu op zoek bent naar slimme strategieën om je bereik te vergroten, technieken om boeiende content te creëren of waardevolle tips op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Bespaar kostbare tijd en energie, en laat je inspireren met praktische tips en trucs die jouw succes een flinke boost zullen geven

♥ Word lid van onze community op Facebook en Discord en deel je successen

Het is tijd om je te omringen met gelijkgestemden die jouw passie voor online succes delen. In de besloten Facebook-community en in onze Discord Community ben je vrij om te delen, te vragen en te leren wat je maar wilt. Maak verbinding met andere gepassioneerde bloggers en online ondernemers, deel jouw successen, stel vragen, ga met gelijkgestemden in de online workspace en ontvang waardevolle feedback. Dit is jouw virtuele thuisbasis waar je altijd terecht kunt voor ondersteuning en inspiratie. 

cursus SEO tijdens het Blogger by Nature event

Plus nog meer…

Duik diep in de materie tijdens de live themamiddagen

Wil jij je echt verdiepen in een bepaald onderwerp? De live themamiddagen zijn de ultieme gelegenheid om de diepte in te gaan. We nemen één specifiek onderwerp onder de loep en verkennen alle aspecten ervan. Ontmoet experts, stel gerichte vragen en ga naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie. Dit is jouw kans om je kennis naar een volgend niveau te tillen. Je hebt als lid van De Content Community als eerste toegang tot de live themamiddagen en kan deelnemen tegen 50% korting. Vol = vol. Als de uiterste exclusieve inschrijfdatum voor leden is verstreken, dan kunnen ook niet-leden zich inschrijven.

Fotopagina van Blogger by Nature event jaar 2021

Wat kost De Content Community?

Voor slechts 16,50 per maand ben je een jaar lang lid van De Content Community. Betaal je liever voor een heel jaar ineens, dan ontvang je 1 maand gratis en betaal je 181,50.

!! Blijf je na een jaar lid, dan betaal je nooit meer dan het bedrag waarvoor je ingestapt bent!!

De deuren sluiten op 1 oktober en dan gaan we van start!

Pas in 2024 gaan de deuren weer een keer open en kan je aanhaken als je 1 oktober gemist hebt.

Je krijgt 1 maand korting bij betaling ineens

De Content Community nog even op een rijtje…

Dit is de Content Community:

Wekelijkse mails met een waardevolle marketingtip waarmee je die week aan de slag kunt

1x per maand een online mastermind of masterclass (met opname)

50% korting op live themamiddagen

Een besloten FB groep voor het delen van je vragen, successen en oproepen

Een app om op andere manieren met leden contact te onderhouden

Onderwerpen voor themamiddagen en MC’s o.a.:

Google Analytics en Google Search Console

Zoekmachine-optimalisatie

Pinterest, Instagram, LinkedIn, etc.

Affiliate marketing

Neuromarketing

Persoonlijke ontwikkeling als: human design, zo hou je focus, plannen, etc.

Je ontvangt 1 maand korting bij betaling ineens

Let op: de automatische incasso gaat direct in

De deuren sluiten op 1 oktober!!

Dus wacht niet langer!

Wacht dus niet langer en sluit je vandaag nog aan bij De Content Community! De Content Community zal je inspireren, uitdagen en motiveren om jouw doelen te bereiken. Of je nu een blog wilt laten groeien of jouw online onderneming wilt uitbreiden.

Word lid en zet jouw reis naar online succes in beweging!

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 13 jaar ondernemer, waarvan 8 jaar fulltime
  • heb 8 jaar een blog met website4mama.nl dat in mijn inkomen voorziet
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

Aantal leden in De Content Community op dit moment

Vragen? Check of je antwoord hieronder staat

Welke masterclasses worden er gegeven?

Denk aan een masterclass SEO, Google Search Console, Google Analytics, Pinterest, Instagram, maar het kan ook zomaar zijn dat we een masterclass Human Design tussendoor gooien voor de nodige persoonlijke ontwikkeling. Laat je verrassen!

Er wordt een opname gemaakt van alle masterclasses en deze zijn gedurende minimaal een maand na te kijken.

Hoe gaat een online mastermind in z'n werk?

Masterminden doe je bij voorkeur in kleine groepjes. Als er tijdens de mastermind 25 leden aanwezig zijn, dan zal de groep opgesplitst worden in 5 groepen. Ik kom dan virtueel even bij elke groep aankloppen om te kijken of ik daar nog een bijdrage aan kan leveren.

Hoe merk je dat het een community is?

Door lid te worden van de besloten Facebookgroep kan je, wanneer jij daartoe behoefte hebt, contact opnemen met mede-leden. Ook worden discussie-onderwerpen geopend via messenger waarvoor je je aan kunt melden. De masterminds zijn er om in kleine groepen te sparren. 

Je kan de groep gebruiken om bijvoorbeeld een business- of blogbuddy te vinden bij jou in de buurt, om je vragen te stellen, om successen te delen en om feedback te vragen op een probleem.

Waar vinden de live themamiddagen plaats?

De live middagen worden door het hele land gehouden. Soms is dit op uitnodiging van een bedrijf, soms is het een Instagrammable locatie en soms in een hutje op de hei.

Wat gaan we precies doen tijdens zo'n live themamiddag?

De ene keer gaan we je website technisch eens goed onder de loep nemen en bijvoorbeeld werken aan een snellere website. De volgende keer gaan we video’s maken met onze smartphone en de keer erop kan het zomaar zijn dat we een deepdive gaan nemen in Canva. Voordat je aan je jaarlidmaatschap begint, krijg je van mij een enquête formulier waarin je aan mag geven waar jouw behoefte ligt. Daar wordt serieus naar geluisterd.
De middag start vaak rond 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. De kosten variëren tussen de 25 en 50 euro voor leden. Als lid betaal je 50% minder dan niet-leden én heb je voorrang bij de kaartverkoop. Vol is namelijk ook echt vol.

Hoe zit het precies met de betaling?

Voor je lidmaatschap kan je kiezen uit een maandelijks bedrag van 16,50 excl. btw of een jaarlijks bedrag van 181,50. Kies je voor een eenmalig jaarbedrag dan heb je 1 maand lidmaatschap gratis. De 16,50 wordt automatisch geïncasseerd en je ontvangt een week voor de incassering een mail. Uiteraard ontvang je ook elke maand een factuur.

Een maand voordat je lidmaatschap afloopt, ontvang je een mail. Je kan er dan voor kiezen om het lidmaatschap te beëindigen. Wil je graag lid blijven, dan betaal je nooit meer dan het bedrag waarvoor je bent ingestapt. 

Krijg ik coaching in De Content Community?

De Content Community is geen coachingtraject van een jaar. Wil je binnen een bepaald onderwerp meer verdieping of wil je door mij gecoached worden, dan kan je meedoen aan het Level-up! groepsprogramma of mijn 1 op 1 traject: Van Blog naar Business boeken. Een uurtje sparren kan ook altijd. Neem daarvoor even via esmee@bloggerbynature.nl contact met mij op. Het uurtje coaching kan je ook op voorhand met extra korting boeken bij het afrekenen van je jaarlidmaatschap.