Online cursus:

Geld verdienen met je blog doe je zo!

Voor beginnende ambitieuze bloggers die van hun hobby een betalende (bij)baan willen maken, heb ik de training: Geld verdienen met je blog doe je zo! ontwikkeld.

Hoe zou het zijn als je eindelijk meer geld ging verdienen met je blog?
N

Is bloggen je lust en je leven, maar zou je er ook graag de cadeautjes onder de kerstboom, je boodschappen en zelfs je hypotheek of huur van betalen?

N

Zou je van een tijdverslindende hobby willen gaan naar een goed betalende (bij)baan?

N

Is leven van je blog voor jou een droom die je graag uit laat komen?

Laat mij je vertellen hoe

Hoe je geld kunt verdienen met bloggen leer je in de online training Geld verdienen met je blog doe je zo

Zo ga jij leren hoe je geld kan verdienen met je blog

5 (video)lessen met naslagwerk:

Hoe ook jij geld kan verdienen met je blog

Met affiliate marketing slapend rijk worden?

Dit moet je weten bij het aangaan van betaalde samenwerkingen

Zo bepaal je je tarief

Zo vind je betaalde samenwerkingen

De lessen bevatten een video en daarbij de tekst van de les in pdf én de les in podcast, zodat je de hele cursus kunt nalezen en ook nog eens in de auto kunt beluisteren.

Elke les bevat bonussen, links en bronnen, zodat jij vanaf dat moment je blog kan professionaliseren.

Er is een besloten Facebookgroep voor alle deelnemers waar jij je vragen kunt stellen. Elke dag ben ik online om je vragen te beantwoorden.

blogger lisette enjoyhsp.nl blog testimonial

Lisette | enjoyhsp.nl

“Esmée is zeer deskundig en kan het goed uitleggen. In de cursus Geld verdienen met bloggen doe je zo! deelt ze bijna al haar kennis met je. Ik ben zelf pas net begonnen en had er echt zoveel aan. Als ik er even niet uitkwam, dan kon ik mijn vraag stellen aan Esmée. Ze reageerde daar heel erg snel op. Dat was ontzettend fijn, want zo kon je steeds verder. Esmée is snel en behulpzaam. De lessen zijn ook goed overzichtelijk en makkelijk te volgen. Op naar mooie samenwerkingen!”
blogger Claire van blog clairesmission.com over de training Geld verdienen met je blog doe je zo!

Claire | clairesmission.com

‘’Wat de online cursus ‘Geld verdienen met je blog doe je zo!’ o.a. super uniek maakt, is de lijst met meer dan 300 potentiële opdrachtgevers die je ontvangt in les 5. Hierdoor had ik binnen no time mijn investering terugverdiend!’’

Deze cursus bevat mijn 7 jaar ervaring in geld verdienen met bloggen die ik met liefde aan je overdraag!

Blogger by Nature blogcoach, bloggersevents, linkbuilding, tekstbureau

Wil jij meer geld verdienen met je blog?

Vind je leren in je eigen tempo, maar met de mogelijkheid om vragen te stellen in een FB community en mij persoonlijk een ideale combi?

Wil jij vanaf nu ook die o zo leuke maar tijdrovende hobby omzetten in een goed betalende (bij)baan?

Jouw investering is slechts 129,-
En die heb je in no-time terugverdiend!

Met honderden contactgegevens van potentiële opdrachtgevers en samenwerkingspartners!

blogger Nadia die training Geld verdienen met je blog heeft gevolgd

Nadia | Happinessfromme.com

“Ik volgde de cursus Geld verdienen met je blog doe je zo!. Deze cursus kwam op mijn pad nadat ik had besloten om meer te investeren in mijn blog. Dit was de eerste cursus die ik volgde en het heeft mij doen inzien dat het loont om ook te investeren in je kennis. Toen ik deze cursus volgde, blogde ik al een aantal jaren. Jaren waarin ik zelf al veel kennis op had gezocht. Voor mij kwamen er in de cursus dus dingen voorbij die ik al wist, maar ook veel nieuwe dingen! Ben je nog niet lang geleden een blog begonnen en heb je geen zin om zelf het wiel uit te vinden? Overweeg dan zeker deze cursus, want Esmée legt wat mij betreft de basis enorm duidelijk uit en helpt je een heel eind op weg! Misschien denk je in het begin, moet ik er echt geld aan uitgeven? Ik zou zeggen ja, investeer in kennis… Het scheelt je enorm veel tijd, omdat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken en met deze cursus beschik je direct over een mooie basiskennis en ga je sneller geld verdienen met je blog.”
Testimonial van Jeannet blogger over cursus geld verdienen met je blog doe je zo

Jeannet | Allkindsofthings.nl

“Ik heb de online-cursus GELD VERDIENEN MET JE BLOG DOE JE ZO gedaan. In 5 modules vertelt Esmée wat je allemaal moet doen om geld te kunnen verdienen met bloggen. Niet alleen ontdek je wat je waard bent en hoe je dingen aanpakt, maar er is ook een handige lijst met meer dan 300 opdrachtgevers en bureaus, die werken met bloggers. Nadat ik me had ingeschreven bij de eerste 5, kreeg ik meteen in januari van één van hen al 3 opdrachten! Fantastische ROI dus. Alleen al voor die lijst is deze online-cursus een must voor alle bloggers, die geld willen verdienen met hun blog. Dank Esmée voor al je inspirerende werk!

Ik ben Esmée

Wie het gezicht is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl, moeder van Marisa (2008) en vrouw van Adwin. Ik woon samen met hen én hond Charlie in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 15 jaar ondernemer, waarvan 9 jaar fulltime
  • help graag anderen met de groei van hun blog en business
  • ben gek op samenwerken; als ondernemer zit je al genoeg op een eiland
  • heb een talent voor organiseren: van 2017 - 2023 organiseerde ik het eerste en enige jaarlijkse kennisevent voor bloggers: Het Blogger by Nature event

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan.

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.

Vragen? Check of je antwoord hieronder staat

Ik ben een beginnende blogger. Is deze cursus iets voor mij?

Ik heb deze cursus ontwikkeld voor beginnende en medior bloggers. Dus ambitieuze bloggers die of net beginnen of al een tijdje bloggen maar daarmee nog nauwelijks inkomen verdienen.

Krijg ik begeleiding en waar kan ik heen met mijn vragen?

Ja, gedurende 3 maanden mag je me alles vragen over de lesstof. En er is een Facebookgroep beschikbaar waar je vragen kunt stellen. Ik of een van de oudcursisten kunnen je vragen dan beantwoorden.

Leer ik in deze cursus hoe ik moet bloggen?

Nee, je gaat in deze cursus niet leren HOE je moet bloggen. Ook niet hoe SEO werkt. Dat wordt in een andere cursus uitgelegd. Je leert in deze online cursus hoe je met jouw blog geld kan gaan verdienen zodat je tijdrovende, maar o zo leuke hobby geld gaat opleveren.

Ik heb nog een paar vragen...

Heb je nog een vraag over deze online cursus stuur me dan gerust een mailtje naar esmee@bloggerbynature.nl