trainingen, events en begeleiding voor bloggers

Bloggen is leuk: een toffe hobby, die smaakt naar meer als je de eerste enthousiaste bezoekers ontvangen hebt op je blog. Maar ook een hobby die geld oplevert als je het goed doet. Wil je succesvol zijn als blogger dan ben je niet alleen bezig met informeren en amuseren, een succesvol blogger is tegelijkertijd een fotografe en social media deskundige. Tegelijkertijd een schrijver, SEO deskundige en een ontwerper. Een succesvol blogger is veelzijdig en moet van veel online aspecten op de hoogte zijn en weet van haar (of zijn) website een inkomstenbron te maken.

Wil jij ook een succesvol blogger worden?

Wil jij ook graag:

  • meer lucratieve barter samenwerkingen en betaalde opdrachten?
  • van een tijdverslindende hobby willen gaan naar een goed betalende (bij)baan?
  • net als ik vanuit huis werken wanneer het jou uitkomt?

Is leven van je blog voor jou een droom die je graag uit laat komen?

Kortom, wil jij een goed inkomen verdienen met je blog, zodat je de cadeautjes onder de kerstboom, je boodschappen en je hypotheek of huur ervan kan betalen? En daardoor misschien zelfs je dienstverband bij je werkgever kan opzeggen?

Met mijn online producten, events, trainingen en begeleiding help ik jou dit te realiseren. Ik gun jou wat mij ook is gelukt: een goed inkomen van mijn blog.

Hoe kan ik jou helpen?

ondernemer Annelies Wowopvoedcoach aanbeveling

 "Esmée heeft enorm veel kennis over bloggen en aanverwante zaken. Waar ik stop gaat zij verder. Dankzij haar grote netwerk, kan zij heel veel info bieden die mijn blog/website/Social media verder omhoog tilt. Dank je wel!"

over Esmée organisator Blogger by Nature event

 

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 11 jaar ondernemer, waarvan 6 jaar fulltime
  • heb 6 jaar een succesvol blog met website4mama.nl
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied

 

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan. 

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.