trainingen, events en begeleiding voor bloggers

Succesvol bloggen = meer klanten en meer omzet

Bloggen is niet de kern van je business, maar wist je dat het wel degelijk een onmisbaar onderdeel van je bedrijf is? Je blog zal traffic genereren via de zoekmachines en pak je het goed aan, dan zal je blog van die bezoekers klanten maken. Dat is slechts een keer investeren en maanden en jaren daarna nog de vruchten plukken.

Een ander lukt het ook, dus waarom jou nog niet?

Een succes maken van je blog

Wil jij ook graag:

  • meer bezoekers naar je website?
  • van bezoekers klanten maken?
  • geld verdienen met je blog?

 

Kortom, ben jij op zoek naar meer verkopen en meer omzet?

Met mijn online producten, events, trainingen en begeleiding help ik jou dit te realiseren. Ik gun jou wat mij ook is gelukt: omzet via mijn blog.

Hoe kan ik jou helpen?

ondernemer Annelies Wowopvoedcoach aanbeveling

 "Esmée heeft enorm veel kennis over bloggen en aanverwante zaken. Waar ik stop gaat zij verder. Dankzij haar grote netwerk, kan zij heel veel info bieden die mijn blog/website/Social media verder omhoog tilt. Dank je wel!"

over Esmée organisator Blogger by Nature event

 

Wie die vrouw is achter Blogger by Nature? Dat ben ik: Esmée Branbergen, succesvol blogger op website4mama.nl, moeder van een puberdochter en wonende in een West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin, hond en konijn.

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 11 jaar ondernemer, waarvan 6 jaar fulltime
  • heb 6 jaar een succesvol blog met website4mama.nl
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied

 

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren. Dat was in 2017. Inmiddels is Blogger by Nature uitgegroeid tot een bekende naam in de blogwereld en help ik veel voornamelijk vrouwen met de groei van hun blog en onderneming.

Ik ken de struggels van het ondernemerschap. De lange adem is mij niet onbekend en ook de mogelijke obstakels die je op je pad tegenkomt. Dat maakt voor mij ondernemen ook een uitdaging en het spreekt mijn creativiteit aan. 

Alles wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, wend ik nu aan om andere bloggers en online ondernemers te helpen met hun blog en met hun business.