BBN – Het volgende Bloggersevent wordt nóg beter

Zo’n eerste Blogger by Nature event organiseren, is niet gemakkelijk. Je gaat daarbij heel erg van jezelf uit. Wat zou ik leuk vinden als ik me zou inschrijven voor een bloggersevent? Wat vind ik een redelijke prijs? Welke onderwerpen zou ik behandeld willen zien? Wat zou ik belangrijk vinden aan zo’n dag? Moet het gezellig zijn, moet het eten goed zijn, moet ik een drankje kunnen pakken als ik daar zin en trek in heb? Vind ik de locatie belangrijk of is dit maar bijzaak? Allemaal vragen waar we van tevoren met z’n drieën over gediscussieerd hebben. En uiteindelijk rolt daar dan een event uit, waarover het overgrote merendeel erg enthousiast was. Toch blijft er altijd iets te verbeteren, want uiteindelijk is het event natuurlijk niet alleen voor ons drieën bedoelt, maar juíst ook voor al onze collega bloggers! Die verbeteringen, die gaan we hopelijk uitvoeren voor het volgende event, dat gepland staat op zaterdag 2 juni. Zet je ‘m alvast in je agenda???

Lees hier: laatste info over het Blogger by Nature event

blogger by nature enquete

De enquête van het Blogger by Nature event

Om te weten te komen wat jullie van de dag vonden, hebben we na afloop een enquête gestuurd en 40 van de 64 ingeschreven deelnemers heeft deze ook teruggestuurd, waarvoor onze dank. In grote lijnen kwam hieruit dat de locatie van Stayokay Soest helemaal top was. Gelukkig hebben we deze locatie ook voor volgend jaar kunnen boeken. Niet alle presentaties waren even goed en daaruit hebben we ook lering getrokken. Hoewel dit moeilijk is om helemaal te ondervangen, gaan we daar uiteraard wel ons best voor doen. Het netwerkplein werd als een goede aanvulling op de dag beoordeeld en dus willen we die ook volgende keer weer opzetten zodat je niet alleen naar huis gaat met nieuwe kennis en veel informatie maar misschien ook met nieuwe contacten voor opdrachten. Hoewel er ’s middags maar 2 zalen waren + 1 voor het netwerkplein was het niet voor iedereen duidelijk waar ze moesten zijn. Dus ook dat gaan we verbeteren een volgende keer. En zo waren er meer punten van aandacht waar we hard over nadenken.

De trainingen

Over onze Joyce met haar presentatie: Verdienen met je blog, was iedereen unaniem en de superlatieven waren niet van de lucht 😉 . Er waren bloggers bij die het geleerde direct in de praktijk brachten en diezelfde september nog opdrachten scoorden vanwege haar tips. Leuke opsteker voor Joyce. Of ze het in juni gaat herhalen? Ze weet het nog niet. Laat vooral weten als je Joyce terug wilt zien met een presentatie.

In de poll op onze Facebookgroep kwam duidelijk naar voren dat een training over Branding op prijs werd gesteld. Ook “hoe schrijf je een killer pitch”, “SEO voor gevorderden” en “WordPress tips en trics” kregen veel stemmen. Wil je nog meestemmen, dan kan dat uiteraard. We gaan nu de presentaties voor die dag invullen, dus ideeën zijn zeker welkom. Omdat er werd aangegeven dat een uur voor een presentatie wat kort was en tussendoor geen ruimte was om wat te nuttigen, kijken we naar een andere invulling van de middag. Trainingen van 75 minuten en 15 minuten tussen 2 trainingen door, waarbij we het netwerkplein bewaren voor de laatste 2 uur samen met de borrel, want ook hiervoor bleek soms net te weinig tijd óf het hele netwerkplein was aan sommige deelnemers niet besteed. Ook denken we na over een creatief uurtje voor de mensen die geen belang hebben bij het netwerkplein. Ideeën? Zet ze hieronder in een reactie. Minder openbaar mag ook via mail naar esmee@bloggerbynature.nl.

Het volgende Blogger by Nature event

Zaterdag 2 juni gaat weer een geweldige dag worden. Net als afgelopen keer. Waar we komende tijd hard aan gaan werken is de goodiebag, want die viel onszelf uiteindelijk vies tegen. Toezeggingen werden helaas niet nagekomen of de goodies die in onze bag zouden zitten, werden op het netwerkplein weggegeven. Ook prima natuurlijk, maar zo werd onze mooie tas wel een beetje karig. Dus we gaan dit keer voor een ECHT goedgevulde tas met producten waar je wat aan hebt. Het Blogger by Nature t-shirt gaan we bij inschrijving niet meer weggeven, maar deze kan wel apart besteld worden bij je ticket. Voor zolang de voorraad strekt. Binnenkort gaat de ticketverkoop van start met een aantrekkelijke earlybird korting. Hou dus onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram in de gaten!

Zien we je zaterdag 2 juni?

Groetjes, Esmee

>> Kijk hier voor de laatste info over het Blogger by Nature event