Wie is die vrouw achter

Blogger by Nature?

Dat ben ik: Esmée Branbergen, blogger op website4mama.nl en ongeveertig.nl, moeder van Marisa (2008), vrouw van Adwin, wonende in een suf West-Brabants dorpje waar nooit wat gebeurt maar waar ik heerlijk woon samen met mijn gezin en hond Charlie.

Ik maakte van bloggen mijn werk en help nu andere bloggers

Ik:

  • heb 25+ jaar marketing ervaring
  • ben 13 jaar ondernemer, waarvan 8 jaar fulltime
  • heb bijna 8 jaar een blog met website4mama.nl dat in mijn inkomen voorziet
  • help graag anderen met het groeien van hun blog en business
  • ga graag samenwerkingen aan met bloggers, ondernemers, trainers en bedrijven op elk gebied
online cursus voor bloggers

Ik bleef mezelf ontwikkelen

Ik bleef mezelf altijd ontwikkelen. Ondanks dat ik vanwege omstandigheden de middelbare school niet kon afmaken, heb ik daar in mijn carrière nooit last van ondervonden. Ik heb tig trainingen en cursussen gevolgd en mocht mezelf uiteindelijk leidinggevende van een reclame- en mediabureau en later van de verkoopafdeling van een uitgever noemen. Na een plotseling ontslag zag mijn toekomst er opeens heel anders uit. Ik was begin 40 en de recessie was op z’n hoogtepunt. Ik lag niet meer zo lekker in de arbeidsmarkt. Ik koos ervoor om mijn talenten voor mezelf aan te wenden, volgde een HBO opleiding online marketing en begon voor mezelf als blogger en content creator.

In mijn ambitie naar meer bezoekers naar mijn blog en inkomen voor mezelf zocht ik naar trainingen die mijn kunde als blogger zouden verhogen. Die vond ik op dat moment niet, dus startte ik zelf een platform voor bloggers en het eerste Blogger by Nature event was geboren.

coach groepprogramma level up voor bloggers

Het volgende event

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Events

Aantal deelnemers

mensen geholpen

Jessica van blog lifebyjess

Lodi | lodiblogt.nl

“Drie maanden volgde ik het coaching traject ‘Van Blog naar Business’ bij Esmée. Ik blog al jaren, maar merkte dat ik de motivatie en het plezier van het bloggen wat kwijt aan het raken was. Dit kwam mede doordat mijn bezoekersaantallen stagneerden. Al tijden deed ik hetzelfde en dacht dat dit goed was, maar merkte ook dat dit zeker niet voldoende was voor resultaten. Ik hoopte dat Esmée mij handvatten zou kunnen geven om mijn blogs te optimaliseren. Tijdens dit coaching traject liet Esmée mij inzien dat er in mijn manier van schrijven, het plaatsen van mijn blogs, maar ook in de manier van geld verdienen met mijn blog nog veel te verbeteren viel. Het contact van twee maal per maand een online sessie was voldoende, want tussendoor kon ik met de verbeterpunten aan de slag en kon ondertussen de extra aangeleverde cursussen volgen. Ook kon ik tussendoor bij Esmée terecht met vragen en artikelen om na te kijken. De kennis en kunde van Esmée hebben mijn blog laten groeien en mij het plezier in het bloggen weer terug gegeven. De snelheid van mijn site, de vindbaarheid van mijn blogs, het is zichtbaar verbeterd.”
Blogger by Nature Esmée Branbergen eigenaar

Ik wil jou helpen groeien!

Met Blogger by Nature wil ik jou het platform bieden waar je trainingen vindt, waar je kennis opdoet, begeleiding vindt en waar je collega’s ontmoet. Of je nu een beginnende blogger of een ervaren professional bent. Of je nu blogt voor je werk of als hobby met de hoop op meer. Of je nu al jaren ondernemer bent of nog twijfelt over een KVK-inschrijving.

Het maakt niet uit. Ik wil en kan jou helpen. Op alle niveaus.

Ben je een beginnende blogger, dan heb ik voor jou diverse gratis e-books geschreven of kijk even onderaan deze pagina. Daar staan er ook een paar. Blog je al even, kijk dan eens naar mijn online trainingen: SEO voor bloggers en Geld verdienen met je blog doe je zo! En ben je een ervaren blogger en wil je echt de volgende stap naar een volwaardig inkomen maken, dan is het Level-up groepsprogramma echt iets voor jou.

Ook lid worden van de Blogger by Nature community?

Volg Blogger by Nature op Facebook  en Instagram  en meld je aan voor de Facebook Groep!

Testimonial coaching voor bloggers Yvonne van Vegalifestyle.

Yvonne | Vegalifestyle.nl

“Esmée is erg vakkundig en heeft veel geduld. Ze ondersteunde mij bij de SEO van mijn blogs, waardoor ik meer bezoekers kreeg via Google en ook met het genereren van traffic via Pinterest heeft ze mij enorm geholpen. Maar vooral hielp ze mij met het maken van een commerciële slag, waardoor ik meer geld begon te verdienen met mijn blog. En ze heeft een paar heel goede suggesties gedaan voor meer business waarmee ik nu aan de slag ben. Ik heb met haar hulp al een aantal leuke opdrachten kunnen scoren. Ik kan altijd met mijn vragen bij haar terecht en dat alles maakt dat ik nu na een paar maanden echt de smaak te pakken krijg.”

Laatste blogs

Gratis voor jou

boost je blog tips voor een succesvol blog gratis ebook

Meer verdienen met je blog!

Gratis e-book: 10 tips voor een succesvol blog met meer bezoekers, meer samenwerkingen en meer verdiensten.

gratis checklist voor meer klanten en omzet

Een website die converteert?

Vraag deze gratis checklist aan voor meer klanten en omzet.

Schrijftips om van je blog een succes te maken gratis ebook

Succesvolle blogs schrijven!

Gratis e-book met slimme schrijftips die van jouw zakelijk blog een succes maken